Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
thekide wrote:Tex Willer wrote:Garfield wrote:Nesto kontam da bi mozda do kraja godine ne racunajuci ovu turu mogle biti jos 2 ture. Pa ce iduca vjerovatno biti za Interliber i trebala bi ici 3 Thorgal sad i Nick nije odavno izasao pa da ne bude 4 Nicka za Interliber ... Nadam se da ce jos 3 ture, ima vremena do kraja godine. Thorgal bi mogao i vise, mozda i neki spin off. A sto se mene tice moze malo laganije s Bonelijem, da malo krenu s Spirouom, I.R.S.-om... Naravno, nadlezni ce odluciti a mi u medjuvremenu mozemo malo da nagadjamo Dok čekamo nove najave evo malo da se zabavimo procenama šta bi trebalo da izađe do kraja godine. Mislim da je Garfield u pravu i da je realno očekivati još dve ture. Tex Willer lepo kaže da ima vremena za tri, ali unazad par godina tura za decembar-prosinac nije realna. Štamparije rade punom parom, ali već od sredine meseca kreće krkanluk i pijančenje i dok se oni otrezne već smo duboko ušli u novu godinu. Tako da će biti odlično i ako pune dve ture izađu, s obzirom da je prošle godine već na pola Interliber ture došlo do zastoja. Imam osećaj da su tad Dade slale dopis u štampariju sa pitanjem: Gospodo a gde ga je ostatak? A odgovor je glasio: Žvak, krlj, njam... glog, glog... I na kraju ovako izgleda početak moje liste sigurica: 1. Mister No 71 2. Nathan Never 55 3. Nathan Never Maxi 1 4. Tex 70 5. Zagor 33 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. To bi bilo to od onih što izlaze 100%, svi ostali su sa nešto manjim procentima: MM 72, 73 Mr No 72 Tex 71 Zagor 34 Thorgal 9, 10 DD 25 NN 8 ... ako imate ideju ili dojavu , priložite spisku. Evo jos malo prognoza...
|