thekide wrote:Mislim da smo pre godinu-dve baš i pitali Dadu R. i da je pomenuo da Dragonero nije u planu.
Ni Zagor i Dilan Dog nisu bili u planu nekad, pa evo Zagor jase uveliko, tj. pesaci sa debelim Meksikancem
Nikad ne reci nikad, nesto se radi iz ljubavi (najpre Tex i Nathan, pa onda i pilot i Marti i vecina LL izdanja) a nesto mora da bude i komercijala(Zagor i DD).
Uostalom, oni su oni sto vuku sve ostale i kod drugih izdavaca (Ludens, VC)
Ne shvati me pogresno, ne secam se da li si neki veliki ljubitelj Zagora ili ne, kupujem ja i to, ali mi je kod Zagora i Dilana podvucena crta. Ispod nje ne moze. Znaci, nisu mi bas omiljeni ali me lepo opuste s vremena na vreme.
Dragonero deluje interesantno, ima tu potencijala za jako dobar strip.
Takodje se slazem sa Winterfellom i za Dampyra (meni jedan od najdrazih SBE junaka), Morgan Losta bih ipak sacekao malo da vidimo kako ce da se pokaze Forma B, mozda uhvate ritam, sam je pocetak serijala.
A opet, krene li LL sa tim, odmah cu da batalim Formu B
Od svih pobrojanih bice dobro ako u narednih nekoliko godina krene serijal-dva. Ipak ima mnogo tekucih izdanja.
Ako bih bas morao da biram samo jedan, ipak najpre glas za Dampyra
Iako mi se sva tri bas dosta svidjaju. Morgan Losta nisam citao, ali obecava na osnovu onoga sto pisu solar i Giuda Ballerino.
Ili sto bi reko Tata Brada - "Vrijeme ce pokazati"