@dkoor
Ja sam recimo relativno kasno otkrio libellusove stripove, pa sam tako u prvoj godini od kada sam se ulogirao na libellusov sajt imao dosta učestalih narudžbi za popunjavanje rupa u kolekciji (bilo je tada i dosta onih ponuda tjedna) Sjećam se da sam tamo 2012-te godine pakete dobivao isključivo sljedeći dan od narudžbe i plačanja, a to što nisam bio kod kuće nikada nije bio problem jer su me iz overseasa zvali na mobitel pa sam pakete preuzimao na poslu, u birtiji, kod rodbine...ovisno o tome gdje bi me zatekao poziv.
Sada stripove sa libellusovog sajta naručujem rijetko (nije stvar u tome da ne bih htio da to bude češče, nego me muče financije
), a evo ovu zadnju pošiljku koju sam platio na datum 28/29.12.2015. sam dobio 12.01.2016. iliti dan kasnije od kada sam ovdje na ovom topicu postavio upit za isporuku.
E sada, ne znam zbog čega, ali vjerujem da svi ti paketi jednostavno stoje u Zagrebu sve dok ovi u oversesu ne prime poziv iz Libellusa, pa tek onda paketi krenu primateljima.
E da je to tako, u prilog tome ide i to da su prvi vikend ove godine (03.01.2016.) dok sam ja radio cijeli dan (znam da je taj datum jer je bila snježna nedjelja) kod mene doma su se okupile ženine prijateljice pa se preko interneta kupovala dječja obuća iz neke shoobi doo trgovine i vjerujem da je kupljeno bilo sve plaćeno već idući dan(04.01).
Zanimljivost je u tome da kada sam ja preuzeo stripove na dan 12.01. u sljedećih pola sata je ženin mobitel počeo zvoniti jer su se njezine prijateljice išle pohvaliti primitkom dječjih tenisica (isporučio overseas)
Pa eto, Dado ako si 11.01. vršio kakve telefonske pozive overseasu o neizvršenim pošiljkama, znaj da si zbog toga razveselio i nekoliko mališana
...inače ako nešto znači, na paketu koji sam ja primio je bila naljepnica sa datumom 11.01....bio sam odmah slikao da pokažem datum kada to kreće iz Zagreba, tako da vjerujem da sve to šteka u samom startu...