Rank: Ponekad navratiJoined: 4.4.2013.(UTC) Posts: 229 Location: Darkwood
|
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 320 Location: Zagreb
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mister NO!!!!!! Napokon!!! Sidin i radin.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 142 Location: Šoštanj i Zagreb
|
Uzimam sve od Mister Noa, naravno! Jedva čekam!
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 589
|
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 2.12.2014.(UTC) Posts: 34 Location: Hrvatska
|
zapravo ima još jedna epizoda preko 410 str u afričkom ciklusu
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 29.12.2011.(UTC) Posts: 114 Location: Madchester
|
Od VČ je pre oko godinu dana izašao Mister No iz deset delova. Taj mi zvuči duži.
|
|
|
|
|
dudemeister wrote:Od VČ je pre oko godinu dana izašao Mister No iz deset delova. Taj mi zvuči duži. deset brojeva bez kraja? sve jedna epizoda?
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 320 Location: Zagreb
|
HiBeatz wrote:dudemeister wrote:Od VČ je pre oko godinu dana izašao Mister No iz deset delova. Taj mi zvuči duži. deset brojeva bez kraja? sve jedna epizoda? Kad bi se tako gledalo, onda je najduža Mister NO-ova priča ona s kojom je serijal završio - posljednjih 16 nastavaka. Sidin i radin.
|
|
|
|
|
Kupio sam samo zadnji i ništa nije imalo smisla. U uvodu se nešto pričalo o deset nastavaka. Ali šta je i sam život osim epizode.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 315 Location: Hrvatsko Zagorje
|
Dado, je l' se zna kad će posljednja tura u prodaju? Hvala.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 13.4.2015.(UTC) Posts: 234 Location: Samobor
|
Arbok wrote:Dado, je l' se zna kad će posljednja tura u prodaju? Hvala. Danas sam ih "počistio" u SNK. SZOCK
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 7.1.2015.(UTC) Posts: 177 Location: Kutina
|
CheddarBob wrote:Arbok wrote:Dado, je l' se zna kad će posljednja tura u prodaju? Hvala. Danas sam ih "počistio" u SNK. jedino su tamo bili valjda na stanju..
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Kad se postavljaju nove knjige mora se odabrati jedan datum i dok se ne postave kolicine u prodaju stanje po difoltu bude 0 i pod rasprodano. No nova tura jos nije bila u prodaji preko webshopa... U prodaji ce biti od danas (nedjelja) popodne, predvecer...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 315 Location: Hrvatsko Zagorje
|
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 23.7.2013.(UTC) Posts: 5 Location: Samobor
|
Kaj nema Mister No-a u prodaji uopće? Bio sam danas u SNK-a i kažu da su dobili malo komada (prednarudžbe i rezervacije) i da više neće dobivati?
|
|
|
|
|
bananaman wrote:Kaj nema Mister No-a u prodaji uopće? Bio sam danas u SNK-a i kažu da su dobili malo komada (prednarudžbe i rezervacije) i da više neće dobivati? Već gotovo.. ovako je bilo sa svakim brojem prošle godine i vjerojatno će biti i ubuduće.. Ako je otišao pilot od 208 kn u manje od 24h sigurno će otići i epizode na manje stranica
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 589
|
mogu samo da zamislim grabez kad pocne Afrika
|
|
|
|
|
Jesu li bile ove dve knjige Mister No-a uopšte u prodaji u VEB ŠOP-u? Običaj je da neko zapazi da je nula i počne da nariče, a onda ispadne da još nije pušteno u prodaju. Ali bolje da se kuka pa dobije nego da se ne kuka pa ne dobije. Ko kuka, dobija; ko ne dobija, kuka; ko dobija, ne kuka.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 7.1.2015.(UTC) Posts: 177 Location: Kutina
|
HiBeatz wrote:bananaman wrote:Kaj nema Mister No-a u prodaji uopće? Bio sam danas u SNK-a i kažu da su dobili malo komada (prednarudžbe i rezervacije) i da više neće dobivati? Već gotovo.. ovako je bilo sa svakim brojem prošle godine i vjerojatno će biti i ubuduće.. Ako je otišao pilot od 208 kn u manje od 24h sigurno će otići i epizode na manje stranica Otišlo je u manje od 12 sati
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.1.2015.(UTC) Posts: 260 Location: Sesvete
|
brozbiafra wrote:HiBeatz wrote:bananaman wrote:Kaj nema Mister No-a u prodaji uopće? Bio sam danas u SNK-a i kažu da su dobili malo komada (prednarudžbe i rezervacije) i da više neće dobivati? Već gotovo.. ovako je bilo sa svakim brojem prošle godine i vjerojatno će biti i ubuduće.. Ako je otišao pilot od 208 kn u manje od 24h sigurno će otići i epizode na manje stranica Otišlo je u manje od 12 sati Otiđo je sarmu probo nije....
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.