Rank: Ponekad navratiJoined: 17.10.2011.(UTC) Posts: 201 Location: Novi Sad
|
CheddarBob wrote:LL wrote:u Italiji je ova epizoda objavljena u originalnim brojevima 159-161 redovnog serijala (kolovoz - listopad 1988.) tako da se polako ali sigurno približavamo broju 190 koji će označiti prelazak na drugu polovinu serijala (u Italiji je izašlo ukupno 379 brojeva). 161 redovni broj, dakle, čini 72 priče; zna li netko među fanovima od koliko se ukupno priča sastoji cijeli serijal? Diskutabilono iz koliko priča... Tamo kad je krenula Američka saga, jedna epizoda je jedna priča, ali se nastavlja na jednu veću celinu... Ide uvek ono. Kraj epizode - Avantura se nastavlja.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 320 Location: Zagreb
|
Lijepo, još malo pa "Afrika"! Sidin i radin.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 13.4.2015.(UTC) Posts: 234 Location: Samobor
|
danant wrote:CheddarBob wrote:LL wrote:u Italiji je ova epizoda objavljena u originalnim brojevima 159-161 redovnog serijala (kolovoz - listopad 1988.) tako da se polako ali sigurno približavamo broju 190 koji će označiti prelazak na drugu polovinu serijala (u Italiji je izašlo ukupno 379 brojeva). 161 redovni broj, dakle, čini 72 priče; zna li netko među fanovima od koliko se ukupno priča sastoji cijeli serijal? Diskutabilono iz koliko priča... Tamo kad je krenula Američka saga, jedna epizoda je jedna priča, ali se nastavlja na jednu veću celinu... Ide uvek ono. Kraj epizode - Avantura se nastavlja. Tnx, danant! SZOCK
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 142 Location: Šoštanj i Zagreb
|
Znači još malo i Afrika! Možda prva knjiga i do kraja godine!?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 31.8.2012.(UTC) Posts: 215 Location: DUGA RESA
|
Malo čudno što ste odlučili unutar knjige izostaviti naslovnicu za "Bezimenog neprijatelja"(orginalna 161), ali ok...meni ne smeta pošto je ista naslovnica na koricama knjige
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,922 Location: Makarska
|
|
|
|
|
|
dcopic wrote:Znači još malo i Afrika! Možda prva knjiga i do kraja godine!?
|
|
|
|
Rank: Strip-AutorJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 579 Location: Gradac
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 31.8.2012.(UTC) Posts: 215 Location: DUGA RESA
|
Uff, sada i sam vidim po numeraciji stranica da baš fali naslovnica... Ajde ako uopće još imate koji ispravan primjerak knjige broj 72, stavite ga sa strane, pa tu zamjenu knjige možemo riješiti kod moje sljedeće narudžbe kroz nekih dva tjedna...javim se onda da dogovorimo detalje?
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 29.12.2011.(UTC) Posts: 114 Location: Madchester
|
Ja sam se javio par puta na mail u poslednjih mesec dana da se dogovorimo za slanje stripova (uključujući ovo izdanje), ali nisam dobio odgovor. Hteo sam samo da proverim da li su vam stigli ti mejlovi (Marko Stojović).
Hvala
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Ja sam na to odgovorio u dva navrata, pogledaj u spam molim te da nije tamo zavrsilo.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 18.9.2015.(UTC) Posts: 108
|
Kad ide izvoz za Srbiju (SK "Alan Ford")? Hvala.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 589
|
channel0 wrote:Kad ide izvoz za Srbiju (SK "Alan Ford")? Hvala. izvoz je prosao
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 13.9.2012.(UTC) Posts: 52 Location: Slavonski Brod
|
Kakva epizoda! Ne sjećam se da se se ikad ovoliko nasmijao čitajući pilota. Ovo mi je najbolji Sclavijev rad na serijalu. Šteta što je posljednji. Uglavnom, preporuka ko kuća!
|
|
|
|
|
Juice wrote:Kakva epizoda! Ne sjećam se da se se ikad ovoliko nasmijao čitajući pilota. Ovo mi je najbolji Sclavijev rad na serijalu. Šteta što je posljednji. Uglavnom, preporuka ko kuća! Potpuno si u pravu! Zbilja sjajna epizoda, vesela, prepuna “dylanovske” atmosfere (sjajne “grouchovske" fore koje prije svega ispaljuju ona dvojica Indiosa i Audrey, a koja je pored toga i prelijepa i zamantana itd.)... Pravo osvjezenje!
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 6.4.2015.(UTC) Posts: 116 Location: Srbija
|
Juice wrote:Kakva epizoda! Ne sjećam se da se se ikad ovoliko nasmijao čitajući pilota. Ovo mi je najbolji Sclavijev rad na serijalu. Šteta što je posljednji. Uglavnom, preporuka ko kuća! +1Carpe diem...
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.