misteriozo wrote:Dobio sam mail da su stripovi
rezervirani. Koja je procedura poslije toga?
Nisam nigdje pronasao proceduru u vezi toga.
Hvala !
Procedura je vrlo jednostavna... Vec smo pisali o tome. Dakle kad je izdanje rezervirano moze ga se osobno kupiti kad se pojavi u prodaji.
Ako sve prodje OK, tom kupovinom rezervacija je automatski obradjena. U slucaju da jednog (ili vise njih) izdanja nema u prodaji,
onda cekate nasu obradu rezervacija... To znaci da mi onda radimo racun i saljemo na registrirani mail. Nakon uplate iznosa saljemo izdanja.
Obradili smo sve rezervacije osim vase. Vi ste nekoliko puta pokusali kupiti izdanja placajuci karticom, no nije prolazilo placanje, ali je nama u sustavu
zabiljezen svaki taj pokusaj i onda smo imali 7-8 vasih (istih ili slicnih) narudzbi koje smo morali provjeriti kod banke je li mozda proslo neko placanje.
Naime, rijetko se zna dogoditi da placanje bude u rezervi i naplati se tek za dan, dva, ali dogodi se ponekad.
No vi kao korisnik dobijete obavijest od svoje banke je li neko placanje proslo ili ne a mi nemamo uvid dok to ne prodje i kod nase banke.
Samo iz tog razloga Vasa narudzba jos obradjena da nebismo dosli u situaciju da imamo dupli racun.
Ocekujte uskoro (vjerojatno vec veceras) racun za vasu rezervaciju.