Ljudi jednostavno ne zele shvatiti da ima mali milijun stvarcica koje mogu nesto poremetiti, a cesto je tu rijec i o tuznim, osobnim razlozima o kojima mi javno necemo pisati... Naprosto nam to ne pada na pamet jer forum nije ni mjesto ni nacin za to. Ljudi koje osobno poznajemo znaju koji su razlozi u pitanju, a oni koji nas ne poznaju uvijek nam mogu poslati PM i dobit ce jasan odgovor (ili mogu doci osobno npr. na Interliber i upitati nas uzivo). Evo, npr. ja jos uvijek ne mogu zaboraviti onu pricu vezano za kasnjenje NR-a...
Ili primjerice sad kod DD-a... Okej, nije izasao par tura - jebiga... Izaci ce ih vise u nekoliko sljedecih i - zivio.
Nadalje, iskreno sam impresioniran kolicinom nevjerice oko buducnosti Libellusa, no svi ti dusebriznici koji pustaju takve price moraju shvatiti da od toga nece biti nista. Jebiga, sorry, ali tako je. Mi cemo objaviti sve sto smo i zapoceli i to je to. A vi koji pusite takve price - jebiga... Ocito se nemate oko cega pametnijeg zivcirati pa se navlacite na to. Istina je - tukli su nas, tuku nas, lazu o nama itd., no mi smo se naviknuli vec na to tijekom zadnjih desetak godina i nimalo - ali bas nimalo - nas to vise ne dira... A u tih desetak godina se dosta toga promijenilo, barem po onome sto smo culi... I da, culi smo i za neke clanke u novinama koji su prepuni friziranih neistina i iskompleksirane samopromocije, ali i to ce doci na red kad-tad... Sad naprosto nemamo vremena za zajebavati se s tim jer imamo pametnijeg posla.
Takodjer, svjestan sam da smo malcice i sami krivi za dosta tih spekulacija jer cesto budemo odsutni s foruma zbog pravih poslovnih (ili privatnih) obaveza (u to ne spada Libellus), a tada Renky najcesce uleti s pojasnjavanjem da je sve okej i da se ne trebate brinuti, ali ocito ni njemu ne vjerujete... Uglavnom, moj savjet vam je da mu vise pocnete vjerovati (kad vec ne vjerujete nama)... Ili ako vec ne zelite slati PM-ove nama - posaljite ih nekim drugim veteranima s ovog foruma pa se konzultirajte s njima. Vjerujem da ce vam barem u PM-u pojasniti sto se dogadja kad je neka eventualna frka (kad vec nece ovako javno na forumu). A u nacelu nikad nije frka... Moze samo biti “frka”.