Alo, ekipa, jeste zivi?!
Ja se jos nekako koprcam u ovome radnome ljetnom ludilu, no nisam ovdje sada da bih kukao (znam, jebe vam se za to
) nego da vam javim kako tijekom sljedećeg tjedna iz tiskare izlazi 6 naših novih knjiga, a prve četiri od tih šest su one Magicnog Vjetra od broja 33 do broja 36!
Kako i sami mozete vidjeti, s ove cetiri knjige dodatno se priblizavamo onome sto neumitno slijedi, a to je kraj ovoga genijalnog serijala koji ce u konacnici imati 44 knjige, tj. preostat ce nam jos dvije ture od po cetiri komada. Prve 4 od tih preostalih 8 planiramo za kraj ove / pocetak sljedece godine, a posljednje 4 idu definitivno za 7. MaFest (svibanj 2012.).
Uglavnom, evo kako to izgleda:
Uh, kad ovako gledam ove Darkove naslovnice nemam sto reci nego da ih je ludjak opet odvalio do jaja!!!
I naravno, evo nekoliko detalja i o samim knjigama, sto tehnickih sto sadrzajnih.
Dakle, sto se knjige 33 tice, tu je sve po starome - 3 epizode od po 94 stranice - i to je vise-manje to sto se tice onoga dijela “sve po starome” jer od knjige 34 sve ide po - novome.
Naime, vjerujem da svi znate da su Talijani od 101. broja Magicnog prebacili s mjesecno na dvomjesecno izdanje, a usto su i povecali broj stranica po epizodi s uobicajene 94 na 124.
Uglavnom, drugi Dado i ja slozili smo se da cemo nastaviti i dalje s formom 3-u-1 sto znaci da ce knjiga 34 u sebi sadrzavati kolornu epizodu na 94 stranice (broj 100) plus dvije nove epizode koje imaju po 124 stranice, a od knjige 35 pa sve do kraja (okej, knjiga 44 bit ce nesto drukcija) unutar korica bit ce po 3 epizode od 124 stranice.
A sto se sadrzajnoga dijela tice, uh... Stizemo do Little Bighorna, pa Divlji Bill Hickok, pa Ludi Konj, pa povratak Aiwassa, pa progonstvo Siouxa... Nije lose, ha?
A ni autorska ekipa koja je u crtež pretvorila Manfredijeve scenarije nije za baciti:
Darko Perović (“Rat Bika Koji Sjedi” & “Bijeg iz pakla”)
Pasquale Frisenda (”Rosebud”)
Bruno Ramella i Frederic Volante (“Poginuo 25. lipnja”)
Goran Parlov (“Sumrak junaka”)
Giovanni Talami i Stefano Biglia (“Bijela zastava”)
Giuseppe Barbati i Maurizio Di Vincenzo (“Aiwassov povratak”)
Giuseppe Barbati i Frederic Volante (“Sastanak u Providenceu”)
Bruno Ramella (“Lice zla”)
Luigi Siniscalchi (“Konačni sukob”)
Leomacs (“Kineski vampiri”)
Stefano Biglia i Giovanni Talami (“Progonstvo”)
Uglavnom, siguran sam da cete uzivati, a ja odoh na pisanje najave za nove dvije knjige Mister Noa.
P.S. Naravno, drugi Dado ce vam javiti detalje oko cijene i ostalih stvarcica te vrste...