Odoakar wrote:Ovo postaje smijesno..
"nazalost sve rezervacije su popunjene.
Najbolje da narucis direktno preko Libellusa na sajtu."
Znaci, vec sad nije moguce u ZG striparama rezervirati ova dva broja, pa je opcija Libellus gdje se plaća poštarina.
ludnica.
Pa moram priznati da i meni postaje smijesno.
Iz nekog razloga samo za vas postoje problemi tamo gdje nitko drugi nema problema.
Prvo vam je bio problem rezervirati izdanja jer, citiram vas iz prethodnih postova;
"debilno mi slati rezervaciju za strip za koji nismo ni imali datum izdavanja".
Pa sad eto izgleda da zapinje i na rezervacijama i izvlacite valjda neki odgovor iz konteksta. Zasto nam konkretno ne javite gdje je problem?
Hocete reci da striparnica gdje ste inace stalni kupac i kupujete nasa izdanja odjednom ne zeli prihvatiti rezervaciju za nove knjige?
Ako je tako mozete li nam javiti o kojoj striparnci je rijec pa da mozemo provjeriti te informacije.
Sto se tice opcije Libellusa i placanja postarine, da, placa se postarina za iznose manje od 300 kuna, kao sto se placa postarina i kod drugih
prodajnih mjesta (striparnica) ako se izdanja salju postom ili nekom dostavom. Za iznose od 301 kn pa na vise dostava je gratis u cijeloj HR.
U iznimnim situacijama znamo i mi dostaviti izdanja osobno ako je rijec o dostavi u Zagrebu. Dakle sve je stvar dogovora.
Ako postoje problemi oko rezervacija i dostava oni sigurno nisu nerjesivi, samo ako ih se zapravo zeli rijesiti.