Dylan Dog: Dead of Night (2010)Produkcija: Hyde Park Films / Long Distance Films / Platinum Studios
Redatelj: Kevin Munroe
Scenarist: Thomas Dean Donnelly i Joshua Oppenheimer
Film je rađen prema istoimenom stripu tvorca Tiziana Sclavija
Uloge:
Brandon Routh (Dylan Dog)............Sam Huntington (Marcus)
Peter Stormare (Gabriel).................Taye Diggs (Vargas)
Anita Briem (Elizabeth)................... Brian Steele (Tatooed Zombie)
Film je izašao u kino 26. listopada, 2010 godine
Trajanje: 107 minuta
Budžet: oko 20 mlijijuna $
Zarada u prvom vikendu u SAD: 754 779 (u 875 kina)
Zarada u SAD: 1 183 354 $
Službena stranica filmaForšpan filma...SADRŽAJ:''- U New Orleansu, Dylan Dog (Brandon Routh) istražitelj noćnih mora pristaje preuzeti slučaj svoje nove klijentice Elizabeth u kojoj istražuje čudno umorstvo njenog oca ilegalnog dilera rijetkim relikvijama. Vrlo brzo na putu mu se nađu mnoge prepreke u vidu neprijateljskih vampira, vukodlaka i zombija, koji ga žele spriječiti da riješi slučaj. Što dublje ulazi u slučaj Dylan otkriva da netko ima namjeru pomoću jedne svete relikvije oživjeti Beliala jednog od četiri vladara pakla.
Uz pomoć nemrtvog pomoćnika Marcusa (Sam Huntington) Dylan će dati sve od sebe da riješi slučaj i spriječi smak svijeta...'' HororFilm Playground recenzija Recenzija HorrorHR-a- zahvaljujem Dragonrageu za ustupljenim fotkama (uzeto sa HorrorHR foruma), ali kako se vidi i ja na svom blogu HororFilm Playground-u i sam HorrorHr filmu dajemo čisti
"- Even a tramp like me, no matter what happens, I know there's always a brother who won't refuse me a bowl of soup."
- Tuco -