Novikorisnik wrote:Velim, nemam od Libellusa ništa osim svih izdanja Nathana, pa ne znam kakvo je stanje sa drugim stripovima. Novi stripovi su mi i inače uvijek mirisali na "novo" na što sam se navikao (kupujem i Fibre, isti slučaj), ali ne znam jel imate neku drugu tiskaru i sl, ali unazad otprilike godinu dana (nisam siguran), kod vaših izdanja osjećam daleko intenzivniji i neugodniji miris što mi katkad zadaje glavobolje (moram priznati da i inače jako reagiram na mirise), ali evo prije par dana sam čitao u dnevnoj sobi novog Nathana, veli meni žena iz kuhinje da joj nešto smrdi, zatvara prozore i sl, kad skuži da je strip u pitanju.
Dobra stvar je što se u uvjetima u kojima ih držim (otvorene police, bez izmišljenih kurtona za knjige) nakon nekog vremena izvjetri miris, ali priznajem da mi kvari užitak u čitanju novih stripova.
Kod mene isto s Mister No. Ne svi brojevi i ne sve ture, ali tako nekako od ove godine. Ne toliko intenzivno, ali dovoljno da se zabode nos u knjigu i kaze:"Puuh, ovo smrdi".
Sutra sam doma pa napisem o kojim brojevima se konkretno radi.
DD iskljucujem jer ove godine jos nije izasao nijedan, Zagor mislim da ne smrdi. Preostaje samo pilot (kod mene).