andru wrote:Poštovani administratori Libellusa,
evo pošto sam tek nedavno otkrio vaše famozne knjige, Zagor u boji i odlučio ih polako i nadasve strpljivo skupljati od broja 1. Već sam ih podosta kupio na aukcijama, a na nadolazeće brojeve se mislim predbilježiti na rezervaciju kod vas (koliko bi iznosila poštarina za knjigu) ili ako imate ugovor s nekom knjižarom ili sl. u Splitu? Jer nigdje u Splitu nisam vidio vaše knjige. Samo par u Tisak Medije i to jako davno.
Također već sada vidim da će biti nemoguće kupiti broj 23 i 24, koji ako se i prodaju, koštaju kao jedna prosječna plaća u Hrvatskoj. Pa evo jedan prijedlog (možda noob-ovski pošto se niti malo nerazumin u izdavanje, tiskanje i nakladu knjiga). Ako bi se teoretski dovoljan broj ljudi prijavio i napravio prednarudžbu za izdanje 23 i sl. dali bi vi mogli ponovno tiskati (tj. dali bi vam se isplatilo) i pustiti u prodaju jako tražene knjige poput Zagor priče
Hvala
I ispričavam se ako postavljam već postavljena pitanja. Čitao sam forum, ali nisam vidio odgovore na pitanja koja me zanimaju.
Ja sam malcice spor u odgovorima
ali srecom ekipa ovdje na forumu uvijek rado pomogne i vjerujem
da si dobio vecinu odgovora no evo i ja cu ponoviti. Sto se tice pracenja novih brojeva to je najlakse na nacin da se registriras
kod nas u webshopu (http://www.libellus.hr/prijava) javis nam na
info@libellus.hr svoj nick i serijal (junaka) kojeg zelis pratiti.
I onda ne moras nuzno pratiti ni najave i neces ostati bez svog primjerka.
Odnedavno bi u Splitu trebalo biti moguce nabaviti sva nasa izdanja kod "Hocu Knjigu" oni su preuzeli poslovnicu Profila ako se ne varam.
Najbolje se raspitati kod prodavaca.
Sto se tice brojeva koji ti nedostaju, mi ne radimo reprinte ali sam siguran da se strpljenjem moze doci do zeljenog izdanja...