Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,922 Location: Makarska
|
anto wrote:Dado A. wrote:anto wrote:ima li na ovom forumu kakvih dijaloga u smislu razmene informacija i mišljenja,ili se sve svodi na "sjajno","bravo","kupljeno","kad će ovo/ono"... Ima, Anto, ima... I ti to vrlo dobro znaš, ali i majstorski se znaš praviti kao da nemaš pojma. Katkad nismo u mogućnosti odmah odgovoriti jer imamo drugih obaveza, a katkad se zna dogoditi da se postavljaju pitanja na koja smo već dali odgovore. Što se ovoga tvog pitanja tiče, o njemu je već bilo riječi, ali nije problem, idemo opet... Naime, po Grzegorzovim riječima plan njega i ekipe bio je da se objave 4 albuma Kriss, 3 albuma Vučice i 4 albuma Thorgalove mladosti, ali nakon fantastičnog uspjeha svih navedenih serijala odlučilo se produbiti priču i nastaviti dalje sa svima te se u ovom trenutku uopće ne zna kada će se (i hoće li se uopće) oni privesti kraju jer je u međuvremenu došlo do promjene scenarista (Thorgal, Kriss) i planovi su se izmijenili, ali to je već neka druga priča. Što se tiče slike iz albuma koju si postavio, riječ je tek o trećoj verziji i ona je novijeg datuma te se već dvaput mijenjala od 2010. godine naovamo, a vrlo je velika mogućnost da će se još poneki put promijeniti. uf,nisam želeo da zvučim kako si me shvatio - ovaj poslednji post nisam uputio uredništvu,već nekome ko poznaje bolje forum od mene,jer pretpostavljam da si već negde napisao to što si sad napisao;kad god čitkaram forum ne bih li došao do nekih konkretnijih informacija,u 97.45% nailazim na postove koje sam gore naveo. Verovatno se sećaš da sam svojevremeno pokrenuo pisanje po pitanju Riđobradovih albuma,ali naišavši na muk i tišinu,batalio sam posao - šteta što se ne diskutuje malo više o sadržini stripova ,definitivno to nedostaje forumu,ada ne bude čisto informativnog tipa kad šta izlazi. Lično me zanimaju neke stvari poput IR$ ili Odmetnutih,pa se ne bih bunio kad bih saznao nešto više o njima. Šta mislite (ti i drugi Dado,ali i ostala ekipa) da se otvori tema "Čitam trenutno ..." gde bi davali neke svoje osvrte i na LL izdanja ali i na ona od drugih izdavača? Hvala ti na pojašnjenju za spinofove i ne zameri na nesporazumu - a najiskrenije ti kažem da mašiš kad kažeš da vrlo dobro znam i da se pravim da nemam pojma,jer veruj mi da stvrano ne bih ovo pitao da imam ikakvog pojma - ne vidim šta dobijam time. I za kraj,moram da pohvalim spinof izdanja - prvobitni plan mi je bio da ih sačekam od Darkvuda,ali videvši da će to biti ko zna kad,a prelistavši zadnju turu ostao sam zapanjen kako lepo izgledaju ovi albumi,reših da se i sam uključim u njihovu nabavku. Malo kasno,ali ne i prekasno. Pretpostavljam da će te u bližoj budućnosti objaviti i treću knjigu Mladosti,a onda se čeka da se skupe materijali za ostale edicije? Sve pet, drago mi je da smo sve razjasnili i da je samo bila riječ o nesporazumu. Što se ostalih detalja tiče, ajmo po redu: anto wrote:Lično me zanimaju neke stvari poput IR$ ili Odmetnutih,pa se ne bih bunio kad bih saznao nešto više o njima. Šta mislite (ti i drugi Dado,ali i ostala ekipa) da se otvori tema "Čitam trenutno ..." gde bi davali neke svoje osvrte i na LL izdanja ali i na ona od drugih izdavača? Super ideja, samo naprijed... S tim da imaš u vidu da ćemo se mi uključiti u onolikoj mjeri koliko nam druge obaveze budu dopuštale. anto wrote:I za kraj,moram da pohvalim spinof izdanja - prvobitni plan mi je bio da ih sačekam od Darkvuda,ali videvši da će to biti ko zna kad,a prelistavši zadnju turu ostao sam zapanjen kako lepo izgledaju ovi albumi,reših da se i sam uključim u njihovu nabavku. Malo kasno,ali ne i prekasno. Pretpostavljam da će te u bližoj budućnosti objaviti i treću knjigu Mladosti,a onda se čeka da se skupe materijali za ostale edicije? Prije svega hvala na lijepim riječima, a što se sljedećih knjiga Kriss, Vučice i Mladosti tiče njih ćemo objavljivati onako kako nam se sve to najbolje bude uklapalo u naš izdavački plan, ali naravno da nam je generalno cilj da to bude ukorak s Francuzima koliko je god to moguće. Jasno, dosta toga ovisi i o njihovim budućim planovima, ali o tom potom...
|