Rank: Često prisutanJoined: 11.8.2011.(UTC) Posts: 350 Location: land down under
|
izdanja koja su bila najvaljena 20. travnja :NN 66; AA 16, DYD 33 i 34; Mr. NO 90.... jesu li ta izdanja u prodaji
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 315 Location: Hrvatsko Zagorje
|
maddjuro wrote:izdanja koja su bila najvaljena 20. travnja :NN 66; AA 16, DYD 33 i 34; Mr. NO 90.... jesu li ta izdanja u prodaji Nope.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.8.2011.(UTC) Posts: 350 Location: land down under
|
Arbok wrote:maddjuro wrote:izdanja koja su bila najvaljena 20. travnja :NN 66; AA 16, DYD 33 i 34; Mr. NO 90.... jesu li ta izdanja u prodaji Nope. Znam da nisu; zato i napisah koji post ranije da šteta da ova tura nije bila puštena za CRŠ.....
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 17.1.2013.(UTC) Posts: 76 Location: Zagreb
|
ja jutros listao mnoa i tri texa, drugo me ne zanima pa nisam gledao, ali netko će potvrditi i za ostatak...to je na crš, striparnice u pon.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 21.9.2013.(UTC) Posts: 300 Location: Uelzen, Njemacka
|
maddjuro wrote:Arbok wrote:maddjuro wrote:izdanja koja su bila najvaljena 20. travnja :NN 66; AA 16, DYD 33 i 34; Mr. NO 90.... jesu li ta izdanja u prodaji Nope. Znam da nisu; zato i napisah koji post ranije da šteta da ova tura nije bila puštena za CRŠ..... Ne shvatam. Kad si vec na forumu klikni samo stranicu nazad i vidjet ces da su svih osam izdanja iz najavljene ture od DANAS u prodaji na CRS-u, a od pon i u striparnama. Jedino ako te zanimalo da li ce od JUCER biti na CRS-u.
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
darkwoodaxe wrote:ja jutros listao mnoa i tri texa, drugo me ne zanima pa nisam gledao, ali netko će potvrditi i za ostatak...to je na crš, striparnice u pon.
|
|
|
|
|
ZoranC wrote:maddjuro wrote:Arbok wrote:maddjuro wrote:izdanja koja su bila najvaljena 20. travnja :NN 66; AA 16, DYD 33 i 34; Mr. NO 90.... jesu li ta izdanja u prodaji Nope. Znam da nisu; zato i napisah koji post ranije da šteta da ova tura nije bila puštena za CRŠ..... Ne shvatam. Kad si vec na forumu klikni samo stranicu nazad i vidjet ces da su svih osam izdanja iz najavljene ture od DANAS u prodaji na CRS-u, a od pon i u striparnama. Jedino ako te zanimalo da li ce od JUCER biti na CRS-u.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 1.1.2013.(UTC) Posts: 57
|
Ljudi..jel se ovo godisnji toooooliko ooooooduljio...............................................?
|
|
|
|
|
Silver wrote:Ljudi..jel se ovo godisnji toooooliko ooooooduljio...............................................? Godišnji? Oduljio? U 7 mjeseci i 4 dana objavit ćemo 7 tura. Malo?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 22.7.2015.(UTC) Posts: 62
|
Dado A. wrote:Godišnji? Oduljio? U 7 mjeseci i 4 dana objavit ćemo 7 tura. Malo? nije malo, ali siguran sam da sve zanima (mene svakako)...kad kreće Dragonero?
|
|
|
|
|
Yggdrassil wrote:Dado A. wrote:Godišnji? Oduljio? U 7 mjeseci i 4 dana objavit ćemo 7 tura. Malo? nije malo, ali siguran sam da sve zanima (mene svakako)... kad kreće Dragonero? Nakon ljeta, kad se svi vrate s godišnjih... Sitno...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 6.4.2015.(UTC) Posts: 116 Location: Srbija
|
Dado A. wrote:Yggdrassil wrote:Dado A. wrote:Godišnji? Oduljio? U 7 mjeseci i 4 dana objavit ćemo 7 tura. Malo? nije malo, ali siguran sam da sve zanima (mene svakako)... kad kreće Dragonero? Nakon ljeta, kad se svi vrate s godišnjih... Sitno... Tooo !!! Carpe diem...
|
|
|
|
|
sad do interlibera malo požurite da "starim" nathanima. Bar jedno 5 brojeva da što što prije dođemo do broja 22.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 7.2.2018.(UTC) Posts: 24 Location: Srbija
|
Ne mogu da se odluce da li ce u sledecoj turi ici 3 ili 4 Zagora, a teske odluke zahtevaju i nesto vise vremena za promisljanje. :)
|
|
|
|
|
zanimljivo ce biti viditi hoce li opast prodaja novih nathana pošto sam od par ljudi čuo da ce sa brojem 200 stati / ozbiljno razmotriti daljnje skupljanje. Zato treba ubrzati reprintove
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 17.10.2011.(UTC) Posts: 201 Location: Novi Sad
|
maddjuro wrote:zanimljivo ce biti viditi hoce li opast prodaja novih nathana pošto sam od par ljudi čuo da ce sa brojem 200 stati / ozbiljno razmotriti daljnje skupljanje. Zato treba ubrzati reprintove mislim da nece stati... rekli su da ce gurati NN do kraja. Par puta... Kad nisu stali sa MM nece i NN
|
|
|
|
|
danant wrote:maddjuro wrote:zanimljivo ce biti viditi hoce li opast prodaja novih nathana pošto sam od par ljudi čuo da ce sa brojem 200 stati / ozbiljno razmotriti daljnje skupljanje. Zato treba ubrzati reprintove mislim da nece stati... rekli su da ce gurati NN do kraja. Par puta... Kad nisu stali sa MM nece i NN nece stati libellus, ali ako stanu kolekcionari, onca ce opasti naklada, a onda ce i porasti cijena
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 12.7.2014.(UTC) Posts: 15 Location: Zagreb
|
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
Uskoro, uskoro...
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.