Dado R. wrote:Svakako odlicna prica poprilicno potresnog karaktera. Ovako u stripu je to svakako fikcija i mozda ne moze svakoga dirnuti atmosfera.
No medjutim kad samo pomislim na tragediju od prije 45-46 godina koja je zadesila Urugvajsku ragbi momcad ciji se avion srusio u Andama
onda ova prica svakako ima zastrasujuc karakter i svakako me dojmila svaki put kad je procitam.
Nisam posve siguran no lako moguce da je upravo ta tragedija bila dio inspiracije za ovu pricu.
Ne znam ovo za Urugvajsku nesreću, mislim da sam nešto načuo kao poveznicu s ovom pričom, možda recenzija,nešto...ne sjećam se.
Mene ovo podsjeća na jedan fenomenalan film, zapravo imaju mnoge zajedničke poveznice,pogledajte film svakako, jedan od boljih koje sam gledao.
Skupina stručnjaka za bušenje nafte nakon pada aviona završi duboko u planinama Aljaske. Uz nepodnošljivu hladnoću ova mala skupina mora se suočiti i s čoporom gladnih vukova. Film je nastao prema kratkoj priči "Ghost Walker" Iana MacKenzie Jeffersa.
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!