anto wrote:pitanje za Dade:
pretpostavljam da u 2019-oj možemo očekivati 33. i 34. album Riđobradog,ali i 35. sa kratkim pričama Šarlijea i Ibanona,te 4 Torgalove knjige - 12.iz redovne serije,4.Kris od Valnora.3.Mladosti i 3. (*)Vučice;kao i 22. i 24.album Spiroua ?
(*) znam da vam je koncept Vučice 3 u 1,ali cenim da se sa osmim albumom završava ova edicija.
Takođe,verujem da će Torgal 12,Kris 4 i Mladost 3 biti pre Mafesta?
sportski pozdrav!
Ajmo redom:
- Kao što sam već napisao, Riđobradi 33 & 34 izlaze sljedeći tjedan, a za 35. album u ovom trenutku nema dovoljno materijala i to treba pripremiti, no to je svakako bonus album tako da nećemo žuriti s tim dok god sve ne bude spremno.
- Što se Thorgala tiče, njega će biti poprilično u 2019. godini jer se 8. album Kriss i 7. album Vučice spajaju s 36. albumom redovnog serijala i potom se gase, a Mladost će zasad nastaviti dalje. O terminu izlaska jedino što zasad možemo reći je - uskoro.
- S ritmom Spiroua nikako nismo zadovoljni, no i tu je bila riječ o objektivnim razlozima. Ako sve bude kako treba, od sljedeće godine i to će se polako početi dovoditi u red.
I kad smo već kod Thorgala, vjerujem da bi sve fanove mogla zanimati informacija da će uskoro izaći mjuzikl baziran na “Arachnéi” (naša 8. knjiga), videigra te TV-serija koju će režirati Florian Henckel von Donnersmarck.
Što se strip-serijala tiče, Rosińskog će zamijeniti Fred Vignaux - inače autor 7. i 8. albuma Kriss od Valnora - i tu u budućnosti možemo očekivati ritam od jedne priče godišnje.
Eto, mislim da nisam ništa zaboravio.