Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
anto wrote:Dado A. wrote:anto wrote:pitanje za Dade: pretpostavljam da u 2019-oj možemo očekivati 33. i 34. album Riđobradog,ali i 35. sa kratkim pričama Šarlijea i Ibanona,te 4 Torgalove knjige - 12.iz redovne serije,4.Kris od Valnora.3.Mladosti i 3. (*)Vučice;kao i 22. i 24.album Spiroua ?
(*) znam da vam je koncept Vučice 3 u 1,ali cenim da se sa osmim albumom završava ova edicija.
Takođe,verujem da će Torgal 12,Kris 4 i Mladost 3 biti pre Mafesta?
sportski pozdrav! Ajmo redom: 1. Kao što sam već napisao, Riđobradi 33 & 34 izlaze sljedeći tjedan, a za 35. album u ovom trenutku nema dovoljno materijala i to treba pripremiti, no to je svakako bonus album tako da nećemo žuriti s tim dok god sve ne bude spremno. 2. Što se Thorgala tiče, njega će biti poprilično u 2019. godini jer se 8. album Kriss i 7. album Vučice spajaju s 36. albumom redovnog serijala i potom se gase, a Mladost će zasad nastaviti dalje. O terminu izlaska jedino što zasad možemo reći je - uskoro. 3. S ritmom Spiroua nikako nismo zadovoljni, no i tu je bila riječ o objektivnim razlozima. Ako sve bude kako treba, od sljedeće godine i to će se polako početi dovoditi u red. 4.Što se strip-serijala tiče, Rosińskog će zamijeniti Fred Vignaux - inače autor 7. i 8. albuma Kriss od Valnora - i tu u budućnosti možemo očekivati ritam od jedne priče godišnje. 5.Eto, mislim da nisam ništa zaboravio. 1.baš sam ćaskao sa sergejom na tu temu i ukapirao ovo što kažeš za nedostatak materijala za ceo album - iz mog ugla nikakav problem da te dve pričice čak nikad i ne objavite;dovoljno mi je što se izdali sve Šarlijeove priče u vrhunskim albulima.Pošto nisam kompletista a evidentno je da naredne priče nisu u rangu Žan Mišelovih,preskočio sam ih,ali sam zadnje dve uzeo na romelovu preporuku,a i ove dve nove planiram,normalno. 2.sjajno za brdo Torgala u narednoj godini (mada ništa manje nisam ni očekivao ).Nego,opet ja sa tom Vučicom - Kris je izašlo 8.albuma i serie finie,sve jasno;Vučice je izašlo 7 epizoda i stoji serie en cours,znači nije ugašena - znači da bi do toga došlo u osmom albumu.Ili negde mašim? 3.Ma ritam od dva Spiroua je sasvim korektan;ali da idu svake godine - uostalom,S&F nakon Frankena nisu taj suvi kvalitet,pa i nema potrebe posvećivati im baš previše pažnje. 4.Odlično ako će ubuduće Torgal ići 1 album godišnje;hvala za info! 5.Hvala na iscrpnim odgovorima Sergej je Bog za Riđeg, jedan od stare garde. Veliki meštar! Što se Vučice tiče, 7. album je zadnji. Ako negdje piše drukčije to znači da je riječ o grešci. Nema na čemu za odgovore, zato smo tu.
|