Rank: Nova facaJoined: 8.3.2018.(UTC) Posts: 8 Location: Casablanca
|
Dado A. wrote:magnuspf wrote:Moja stara pitanja, neka su vec odgovorena, neka nisu:
Druga knjiga kratkih prica Nathana Nevera (i hoce li unutra Klonz, Dylan Dog team-up iz colorfesta, mozda ona prica iz Martina i generacija plus sve ostalo neobjavljeno?) Ajmo na ova neodgovorena, premda smo na ovo o NN-u već nekoliko puta odgovorili (ali je vjerojatno to promaknulo negdje u brdu topica). Druga knjiga kratkih priča NN-a će sigurno ići, a unutra će biti sve dosad neobjavljene (za koje je moguće dobiti/naći materijale) + Klonz. magnuspf wrote: Kratke price Mr. No
Kratke price Nick Raider
Kratke price Zagor
Kratke price Tex
Plan nam je sve dostupne kratke priče (za koje je moguće dobiti/naći materijale) objaviti u SB biblioteci, ali još uvijek nemamo konkretan termin. U ovoj godini sigurno nećemo (to vrijedi i za kratke priče NN-a). magnuspf wrote: Da li imate u planu izdavat i ove "prave" romane koje Bonelli najavio? Nathan Never, Dragonero, MM i ne znam sta jos - Ovo me jos i najvise zanima.
Sorry, ali zasad još nemamo precizan odgovor na ovo pitanje. Hvala puno na odgovorima! U pravu si, ovo za Nathana je promaknulo, my bad Sto se pravih romana tice, i ovakav neprecizan odgovor znaci da ih ne odbacujete mogucnost, sto je dobro. Probajte s jednim romanom, recimo Nathanom, pa vidite kako ide. Mozda da to probate organizirati kao pretplatu pa dobijete indikator kolko ljudi je zainteresirano. A sad - natrag na sunkicu!
|