maddjuro wrote:još malo i na 200kn po broju smo
Ok priznajem iako nisam neki bogataš, no meni cijena za sad (hvala Bogu) nije najbitniji faktor već kvaliteta "pakovanja" samog stripa. O kvaliteti "sadržaja" ne bih jer to je svakome ponaosob "u srcu" i trenutno samo skupljam Bonellijevce pa vjerojatno bi bio prilično pristran. A u Bonelli svijetu Nathan Never i njegov kako ga obično nazivaju "Univerzum" mi je najdraži, možda zato jer sam ga skupljao prvog i zato se svaki put poveselim kad je u jednoj Libellusovoj turi više od jedne knjige iz "Nathanovog univerzuma".
Jedino bih molio Libellus ekipu da ubrzaju ritam tura ili da povećaju broj knjiga u turi kao što sam već "gnjavio" oko toga jer se bojim da jedva držite korak s izlaženjima u odnosu na Italiju, a moglo bi vam se dogoditi i kašnjenje s obzirom da neke edicije (kao Mister No pa i Martin Mystere) prerastaju iz "knjižurina" u "knjižice" po debljini istih.
No sve u svemu podržavam kvalitetu "pakovanja" u odnosu na brzinu ili cijene na rubu održivosti. Znam da vam nije cilj obogatiti se i da vam ovaj posao čini zadovoljstvo (kao i nama čitati stripove u vašem "pakovanju"), ali od "zadovoljstva" se ne živi i treba zaraditi u tom poslu da se što duže "družimo" s Libellusovim izdanjima.
Kako uzimam i druge Bonelli stripove (koje Libellus nema u svom "portfelju") i od drugih izdavača na prostoru Hrvatske, Srbije i BiH, kvaliteta "pakovanja" Libellus stripova je ipak za razinu (čak i više razina) iznad od ostalih te sam uvjeren da je cijena onakva kakva treba biti.
Zato od kolega s foruma koji "prigovaraju" oko cijene knjiga molim da više ne rade pritisak jer sam uvjeren da je to samo kontraproduktivno i nama koji volimo stripove i Libellusu kao izdavaču.