Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
bubo wrote:Al wrote:Lipanj "ode" za dva dana, a nema najave. Biće, znam. Interesuje me da li postoji neki određeni ritam izlaska brojeva. Znam da svaki mjesec izlazi "tura", ali da li postoji ritam izlaska svakog od strip junaka. Npr. Tex libellus izlazi svaki mjesec i po toj logici možemo očekivati 12 brojeva u toku godine. Zagor - upratio sam da izlazi 10 libellus kolor brojeva u godini (ili nisam u pravu). M.No, Marti, ostali - koji ritam imaju?
Lijep pozdrav.
mislim da je ti u globalu točno ne mogu reći, nekih 10 knjiga od martija i 8 mister noa u prosjeku, jer ako uzmemo da će biti 12 tura puta 8 knjiga to je 96 izdanja u godini dana, texa izađe u svim oblicima oko 20 knjiga, zagora 10-tak, martija 10-tak, mister noa 8 , nathana 15-tak( sa popratanim serijalima) dylana 10-tak, sada će ići i dragonero vjerovatno u 10 komada dok se ne stignu italijani,a imaš nešto i ostalih izdanja albumskih ili nekih novih stvari uvijek se pojavljuje kao npr: siročad ,, tako da neke godine nečega izađe manje od prosjeka a neke više ,,ali bitno da ide,,a i teško je udovoljiti svima,, neki kažu slabo tex izlazi )))))) Objavimo otprilike nekih 250 talijanskih originalnih izdanja godisnje, jer je dosta kod nas 3 u 1. U globalu je to nova epizoda svako 35 sati, mislim da ritam nije los...
|