Dado A. wrote:mmihoci wrote:Dado A. wrote:Yggdrassil wrote:Kada ide najava nove ture?
Po redovnom rasporedu iduća bi trebala biti početkom lipnja, ili je ova MaFest tura poremetila normalni raspored?
Mislim da si pogriješio.
Naime, tura za MaFest bila je 5. u ovoj godini, a to znači da se držimo obećanog ritma od jedne ture mjesečno. Dakle, iduća bi trebala izaći do kraja lipnja, a najave će ići 7-10 dana prije izlaska.
Ja se samo bojim da ćete (Libellus) ritmom zaostajati s ritmom izlazaka stripova samih Izdavača. A najviše se bojim da neću doživjeti da Nathan Never bude u "zaostatku" od "samo" koji mjesec u odnosu na Bonelli.
Sasvim je prirodno bojati se, ali ako malčice preciznije prebrojiš što smo mi to sve dosad objavili od Nathana vjerujem da ćeš se prestati bojati.
A ako se potom prisjetiš kakav je tretman tvoj (i moj) omiljeni strip imao kod ostalih izdavačkih kuća koje su ga bile uzimale pod svoje okrilje vjerujem da će ti na licu čak zatitrati i osmijeh.
Ok. Istina priznajem da Libellus "pakovanja" su vrhunska i puno ispred ostalih izdavača s "balkanštine" kao što sam već negdje na ovom forumu spomenuo i da, Nathan Never još jedino vi gurate i nadam se da ćete uspjeti dogurat do kraja mada prodaja tih stripova i nije u rangu recimo Zagora, Texa ili Mr No-a (općenito govoreći i naravno vaša izdanja).
Vidim da mi jedino prestaje ili naučiti talijanski (hm, iskreno, bljak mi je to) ili
primijeniti neku "tehnologiju" iz "Natahnovog universuma" da se dostigne neka vrst "besmrtnosti" tipa:
- upload/download svog uma "negdje" i download na recimo sličnu "infrastrukturu" kao što ima Martin Mystere iz vremenskog perioda Nathana Nevera.
- kloniranje u više "malađih" kopija samog sebe i tako svakih X godina do u beskonačnost
- "multiuneverziranje" - odjednom u više univerzuma pročitat sve prošle i buduće brojeve Nathana Nevera
- "kvantizirati" se odnosno postati "Kvantni" čovjek - možda i najbolje jer vrijeme i prostor u tom slučaju su nebitni
U svakom slučaju ako uspijete "ubrzati" ritam (ili povećat broj knjiga po turi) super, a ako ne onda kak veli moja nećaka: "paa dooobro je i ovak..."