ZoranC wrote:mmihoci wrote:Bez obzira što Tex ide valjda najbolje u prodaji (da nebude zabune i ja ga skupljam), mi ga je već pun kufer (ili k...c). Tak da ovaj Dylan je pravo osvježenje za ove ljetne mjesece. Još ako uleti i koji Nick Raider (a ne Zagor kak neki priželjkuju, dobro i nejga skupljam) onda će biti i ovaj "pakao" vani podnošljiv u iščekivanju kraja osmog mjeseca i jeseni te "poplave" Nathana Nevera (kako je obećano prije koji mjesec, da i nejga skupljam kao i sve Bonellijevce u izdanju Libellusa).
Za Texa se slazem, treba ga ugasiti
, al za Zagora, NR i NN nam se mimoilaze misljenja. Jbg, svako ovcu u svoj obor tjera.
Nisam za to da se Tex ili bilo što ugasi, čak mi je i žao što neke stripove i nema u Libellus izdanju (kao što je "IL COMMISSARIO RICCIARDI" ili Morgan Lost pa čak i Brendon).
Bio bih sretniji da u turi ima više knjiga, no kao što je već prije rečeno trenutno im je limit 8 do 10 knjiga mjesečno i s obzirom na posao koji obave treba to poštovati i razumjeti.
Ostali izdavači em što imaju lošiji otisak (ili kako ja to zovem "pakovanje") em imaju čudan način kronologije izdavanja ili ne završe posao do kraja.
Zato samo naprijed ali malo smanji tog T(S)exa majstore, što je previše je previše.