Dragi Libellusovci,
Danas mi stigla od vas "navodno" malo oštećena kolekcija vaših stripova koja vjerojatno vidi "oko sokolovo" iz HTV-ove emeisije "Stadion" (mo'š mislit'
).
Od mog najdražeg dilera ove vrste "droge" u paketu i došle vaše interliberovske knjige. Ne znaš koja je bolja od koje.
Meni osobno kao "okorjelom Nathanovcu" su dvije knjige "Ponovno rođen" najdraže.
S nestrpljenjem očekujem i "Generacije" iz Nathanovog svijeta (nadam se u nekih idućih 12 mjeseci, al' kad stignu "dobro došle").
Hvala Dadi "okorjelom Nathanovcu" (kao i ja, jel), a i Dadi T(S)exovcu na "čašici" razgovora prošle nedjelje pred kraj Interlibera. To što ga/ih nema na ovom Forumu par dana nije zbog toga što ga/ih non-stop "podjebavam/gnjavim/žugam" u vezi naravno ritma izlaženja Nathana, već vjerujem umora od prošlotjednog Interlibera, a i produkcije u mjesec i pol, 2 (ili čak 3) ture. A sigurno već mukotrpno radi/rade na možebitnoj turi u prosincu ove godine.
Sretna Vam godišnjica i dug život (kao recimo broj IPv6 adresa što je negdje 2 na 128 odnosno 3.4×10 na 38 tj. nekoliko stotina zilijardi godina. Koga zanima il' je zbunjen evo url:
https://en.wikipedia.org/wiki/IPv6)
Ova moja čestitka je malo "IT/Net" obojana zbog moje profi orjentacije tj. višegodišnjeg rada s low-level mrežnim aplikacijama odnosno aplikacijam za nadzor i upravljanje telekomunikacijskih mreža svih vrsta pa tako i IP mreža. Ispričavam se odmah onima kojima idem zbog toga "na neku stvar".
Druga mi je želja Vama, da vam ovaj "hobi" postane biznis i time učinite sretnije sebe, a i nas kojima je hobi skupljanje ove vrste "droge" (ova vrst' Čestitke ne bi trebala ići nekome na neku stvar, jel?).
"Haj fajf",
Mario Mihoci