Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
anto wrote:Dado R. wrote:anto wrote:Dado R. wrote:Zbog raznih okolnosti, materijala itd malo se modificirao plan izdanja, no sve sto je planirano do kraja godine ali ipak nece biti objavljeno pojavit ce se u prvih nekoliko tura pocetkom iduce godine. Drugim rijecima bit ce u najavi za mjesec, dva, tri.
zašto nešto mirišem da će ti pomereni naslovi biti Natani? Gubitak ili smanjivanje sposobnosti mirisa (anozmija) je najčešći poremećaj mirisa. Kako su poremećaji mirisa rijetko kada opasni po život, oni ne moraju privući veliku medicinsku pozornost. Ipak, ti poremećaji mogu frustrirati, jer mogu zahvatiti sposobnost osobe da uživa u hrani, piću, ugodnim mirisima, vrhunskim strip izdanjima. Gubi se na kvaliteti života. Mogu smetati i sposobnosti osobe da primijeti potencijalno štetne kemikalije i plinove što bi moglo imati teške posljedice. Tu i tamo ipak neki poremećaj koji ošteti miris može biti ozbiljan. nisam puno na forumu,ali znao sam da je jedan Dado sa kraćim fitiljem ,a pošto imam sporo paljenje,tek sad sam ukapirao da si to ti,Dado sa R. prezimenom. Ne kažem da je ovaj odgovor napisan u nervoznom maniru,čak naprotiv,duhovita opaska na moju sitnu provokaciju Natanovaca ,ali poenta cele ove priče je da sam dobio želju da vidim koji je to od Dada smireniji;a u startu sam bio siguran da je to onaj sa manjkom kose;i nakon kraćeg guglovanja sam potvrdio svoje sumnje a ceo post je inače napisan u politički korektnom štihu,sa odgovarajućim smajlijima Ako tebe tvoj nacin komunikacije ispunjava, cini sretnim, te lijeci bar malo zivotne frustracije, tu smo da pomognemo. Nikad mi nije bio problem biti rame za plakanje, samo se nasloni...
|