cladis wrote:Dado R. wrote:Mi smo mislili da ste na skijanju pa rekoh da ne zurimo jos...
Dado pa nema snijega, he he zato raspali sa najavama. Upravo danas dovršavam MV broj 44 konačno i to da dovršim, pa ću da vidim ova dva nova, nisam ih ni otvorio od kad sam ih kupio za interliber.A onda startam sa Torgalom. Taj crtež mi je fantazija , još u boji a kako sam i sam slikar (samouki) ali jako dobar , užitak će biti još veći
Pročitao i MV redovnu i "povratak" ove dvije i mogu reći da mi je to bolje nego Tex (možda mi je Deadwood Dick još bolji). A pročitao i Thorgala sve što je Libellus izdao, ono praktično u "u dahu". Možda zbog koje epizode sa SF tematikom mi je "legao" jako dobro.
No ipak NN mi je i dalje "number one". U ovaj zadnjoj turi i Almanah i specijal i rednovna 72-jka su vrhunske.
Jedva čekam završetke Mister No Revolution, Deadwood Dicka te nastavak Mister No "Povratak" (malo iznenađen da ove dvije knjige nisu cijelovita priča nego ide nastavak).
A najviše bih volio da tokom godine izađe NN Generacije, SF na kvadrat, ma kakav kvadrat na stotu.
Tko misli na skijanje i snijeg, jedva čekam nove naslove.