mmihoci wrote:Ekipa, morate prihvatiti realnost da bez Zagora te manje, ali ipak Texa, Dragonera i Mister Noa ne bi bilo ostalih u Libellusovoj "kuhinji".
Zagor se od ova tri junaka za 50 do 100 komada bolje prodaje, a od ostalih ta razlika je od 100 do 150 pa čak i 200 komada. I Zagor nekako brže ode za razliku od svih ostalih.
I meni kao Nathanovcu to teško pada ali treba tu "knedlu" progutati i podržat Libellusovce i manje ih gnjaviti oko toga pa da imaju dosta vremena i energije da rade na novim izdanjim, umjesto da nam odgovaraju na ovakve postove (nekima kao meni i više puta ponavljajući zašto je tome tako).
Možda ako ih manje gnjavimo, brojku od 8 naslova zamjene s 10 naslova po turi pa će time i češće izlaziti i ovi nazovimo "zapostavljenici".
U svakom slučaju (a to i Dado A. ponavlja) na godišnjoj razini se ipak uspije pokriti "godina za godinom" osim par izuzetaka ali i to će doći svom kraju jer ti serijali ne izlaze ili su počeli izlaziti rijeđe (kao recimo Martin Mystere koji je sad "dvomjesečnik", a kad se dođe do tog trenutka više nije toliko brbljav i "kompliciran" pa će vjerujem biti lakše).
Nekak mi Martin Mystere pa onda Nathan izgledaju najkompliciraniji po pitanju prijevoda i produkcije pa je i to vjerojatno usporavajući faktor izlaženja.
Dakle, strpljivost i podrška pa će s vremenom sve doći na svoje mjesto.
Odličan post.. strpljivi smo i uz Libellus smo sve ove godine...
Svi tražimo još, još, još... razumljivo