petrovic.mm wrote:Dado A. wrote:Diskach wrote:cladis wrote:Super uz nadu da će se ovo sranje sa koronom smiriti, jer meni uplatu uglavnom obavlja otac a kako je stariji od 70 god. neće moći napustiti kuću.Uglavnom samo naprijed svi smo uz vas.Nikako da upitam a zanima i mene a vjerujem i još ponekog stripoljubca.Može li ova situacija u Italiji uticati na otkup orginala (novih stripova) koji svi znamo dolaze iz najgoreg žarišta u europi.Naravno ako bi a nadam se da neće, potrajati 2-3 mjeseca
Logika mi kaže da eventualnih problema može biti samo kod najnovijih brojeva, a i neće ovo sada trajat toliko dugo.
Ako i nekim slučajem potraje tako nenormalno drugo, mislim da će nam stripovi biti najmanji problem.
Upravo tako.
Nadamo se da ce stripovi nesmetano prolaziti preko granice
Mislim da će biti tu problema i zastoja još neko vrijeme.
Ali vjerujem da Izdavači svojim stalnim Klijentima (Striparnicama) izvan države gdje je Izdavač, već su upakirali "njihove" Knjige i paketi čekaju da se granice ponovno otvore.
Koliko imam zadnju informaciju GLS dostava unutar Hrvatske normalno radi a preko "grane" izgleda da ne ide. Za Poštu ne znam.
Doduše danas je tako za GLS, sutra tko zna.