Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<1516171819>»
Planovi
Dado A.
#321 Posted : 17. rujna 2011. 9:19:35(UTC)
Rank: Libellus

anto wrote:
Dado A. wrote:
... a i ljubitelji Ridjobradog ce ubrzo doci na svoje. Uglavnom, guramo.Cool

E Dado, sve ispod tri Riđobrada do kraja godine je neprihvatljivo.Ozbiljno.
Pa jebi ga, cepate Teksa i Martija i pilota muški - svako je stigao do 50-og broja, a tata Riđobradi do 12-og!! Jebi ga.
Nemoj da me pogrešno shvatiš, ali sporo je to.

Slazem se da je sporo, no nije bilo nas. Sergej je zbog drugih obaveza prijevod za trinaesticu zgotovio tek krajem 7. mjeseca tako da ni na koji nacin nismo to moglo prije objaviti. Da se to ubuduce ne bi ponavljalo i da Ridjobradi ne bi do unedogled kasnio, dogovorili smo se da Goran Marinic ubuduce prevodi Ridjobradog (vec je preveo R14) a da Sergej nastavi pisati tekstove za straznju koricu, a usto ce naravno ostati i kao suradnik na izdanju. Nas cilj je minimalno 4 Ridjobrada godisnje i na tome cemo ustrajati.Cool

Dado A.
#322 Posted : 17. rujna 2011. 9:54:36(UTC)

Jerry Krause wrote:
Dado R. wrote:
Nathan wrote:
Dado R. wrote:
BigGrin BigGrin

Uh, šteta, hvala na odgovoru! Cool

Osmjeh je isao u drugom smjeru...BigGrin
Naime, ako sve bude po planu, barem jos jedna knjiga NN do Interlibera,
a bas za Interliber planirali smo NN 3, zato sam se nasmijao.
Ali to nije sigurno, jer tek se trebaju zavrsiti naslovnice, tako da to ima sanse 50%.
No, vidjet cemo...

Dajte malo ubrzajte Nathana i to redovnu seriju bez ovih reprinta. Pa neće valjda, ako računamo sad ovu novu knjigu, sve ostati na samo 3 knjige redovne serije ove godine. Evo apel za Dadu A. da ovo pročita, jer vi Teksisti ste baš okupirali forum.Cool

Evo, tu sam i ja.Cool Jebiga, ljeti sam neuracunljiv tako da ce polako sad sve sjesti na svoje mjesto. Dakle, Nathan... Gle, on je malo specifican jer ima milijun popratnih izdanja koje mi objavljujemo paralelno s redovnim serijalom kronoloski prateci kako je to izlazilo u Italiji. Dakle, ove godine smo dosad izbacili:

NN 2
NN 39
NN 40
NN SP 10
AA7

U sljedecoj turi izlaze NN 41 i AA 8 sto vec sada daje 7 NN izdanja ove godine, a ako ti kazem da vec sada radimo na NN 42 (uh, epizoda “Tko je Solomonm Darver?” je do jaja, a ni dvodijelna Marzoratijeva prica cija se radnja odvija na podrucju “Teritorija” i uz rokersku glazbenu kulisu uopce nije losa, pogotovo poznavajuci Stefana i znajuci koliki je on rocker...Cool) i NN 3 onda znas da za Nathana nema zime.Cool Jebiga, cinjenica je da smo zbog privatnih razloga imali mali zastoj od nekoliko mjeseci no nadoknadit cemo to, ne brini se.Cool

Takodjer, vjerujem da svi znate da paralelno s 43. knjigom vani moraju izaci i 11. specijalac, i Asteroid Argo.Cool

Jebiga, lako je s Mister Noom i Texom: rokas serijal i zivio, no ovdje je ipak malo drukcija situacija. Da bi se sve pohvatalo treba pratiti sva moguca spin-off izdanja tako da nije to bas samo izbaciti novu NN knjigu i adio. Evo, npr. izbaciti 43. Nathanovu knjigu znaci uz nju izbaciti i Argo 1 i NN SP 11. Dakle, 600+ stranica Nathana odjednom... Zar je to malo? (Dobro, znam vec da ce iz Nis stici odgovor: ”Alo bre, ne da je malo nego je MNOGO MALO!”)BigGrin BigGrin BigGrin
Dado A.
#323 Posted : 17. rujna 2011. 9:55:23(UTC)

kasper wrote:
Kad smo kod Natana, evo (verovali ili ne) da Kasper pohvali ediciju Natan Nevera i sva LL izdanja u proslosti i buducnosti. Ovog puta to radim u ime svoga (rod rodjenog) brata, teskog NN fanatika i ovisnika, koji ima sve sto je izaslo od istoga na ovim prostorima. Interesanto, on samo to cita, ja opet to ne pipam (digo ruke na Gigantu 2). Sad bas pricasmo oko NN kako i sta treba da izadje, tako da Dade imate velike pozdrave. Prepricano Kasperovim recima... rokajte Braco BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin !

Druze, pozdravi brata!Cool Smile
Dado A.
#324 Posted : 17. rujna 2011. 10:03:48(UTC)

kico wrote:
Kad ćemo ugledati Demianove specijalce?

Ove godine sigurno ne.Cool
kico
#325 Posted : 17. rujna 2011. 20:01:12(UTC)
Rank: Često prisutan

Dado A. wrote:

Evo, tu sam i ja.Cool Jebiga, ljeti sam neuracunljiv tako da ce polako sad sve sjesti na svoje mjesto.

Svi smo mi liti neuračunljivi.Cool
kico
#326 Posted : 17. rujna 2011. 20:01:57(UTC)

Dado A. wrote:
kico wrote:
Kad ćemo ugledati Demianove specijalce?

Ove godine sigurno ne.Cool

Nou frks iće dogodine...
Drool
Dermentor
#327 Posted : 17. rujna 2011. 21:46:42(UTC)
Rank: Nova faca

Dado A. wrote:
Jerry Krause wrote:
Dado R. wrote:
Nathan wrote:
Dado R. wrote:
BigGrin BigGrin

Ali to nije sigurno, jer tek se trebaju zavrsiti naslovnice, tako da to ima sanse 50%.
No, vidjet cemo...

Dajte malo ubrzajte Nathana i to redovnu seriju bez ovih reprinta. Pa neće valjda, ako računamo sad ovu novu knjigu, sve ostati na samo 3 knjige redovne serije ove godine. Evo apel za Dadu A. da ovo pročita, jer vi Teksisti ste baš okupirali forum.Cool

Evo, tu sam i ja.Cool Jebiga, ljeti sam neuracunljiv tako da ce polako sad sve sjesti na svoje mjesto. Dakle, Nathan... Gle, on je malo specifican jer ima milijun popratnih izdanja koje mi objavljujemo paralelno s redovnim serijalom kronoloski prateci kako je to izlazilo u Italiji. Dakle, ove godine smo dosad izbacili:

NN 2
NN 39
NN 40
NN SP 10
AA7

U sljedecoj turi izlaze NN 41 i AA 8 sto vec sada daje 7 NN izdanja ove godine, a ako ti kazem da vec sada radimo na NN 42 (uh, epizoda “Tko je Solomonm Darver?” je do jaja, a ni dvodijelna Marzoratijeva prica cija se radnja odvija na podrucju “Teritorija” i uz rokersku glazbenu kulisu uopce nije losa, pogotovo poznavajuci Stefana i znajuci koliki je on rocker...Cool) i NN 3 onda znas da za Nathana nema zime.Cool Jebiga, cinjenica je da smo zbog privatnih razloga imali mali zastoj od nekoliko mjeseci no nadoknadit cemo to, ne brini se.Cool

Takodjer, vjerujem da svi znate da paralelno s 43. knjigom vani moraju izaci i 11. specijalac, i Asteroid Argo.Cool

Jebiga, lako je s Mister Noom i Texom: rokas serijal i zivio, no ovdje je ipak malo drukcija situacija. Da bi se sve pohvatalo treba pratiti sva moguca spin-off izdanja tako da nije to bas samo izbaciti novu NN knjigu i adio. Evo, npr. izbaciti 43. Nathanovu knjigu znaci uz nju izbaciti i Argo 1 i NN SP 11. Dakle, 600+ stranica Nathana odjednom... Zar je to malo? (Dobro, znam vec da ce iz Nis stici odgovor: ”Alo bre, ne da je malo nego je MNOGO MALO!”)BigGrin BigGrin BigGrin

Uhhh sad mi curi slina Blushing Love
bubo
#328 Posted : 17. rujna 2011. 22:12:20(UTC)

Man
Dado A. wrote:
Jerry Krause wrote:
Dado R. wrote:
Nathan wrote:
Dado R. wrote:
BigGrin BigGrin

No, vidjet cemo...

NN 2
NN 39
NN 40
NN SP 10
AA7

to te ja pitam,Drool Drool Drool ,je li ovo što si naveo sve u ovoj godini??
Tex Willer
#329 Posted : 17. rujna 2011. 23:44:43(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Dado A. wrote:
Dakle, 600+ stranica Nathana odjednom... Zar je to malo? (Dobro, znam vec da ce iz Nis stici odgovor: ”Alo bre, ne da je malo nego je MNOGO MALO!”)BigGrin BigGrin BigGrin

I stize - "Mnogo malo"Flapper

Gledaj, ovo je cista logika sredovecnih kolekcionaraWink
Nathan regularni mora bar 5 knjiga da bi bar za 3 epizode stigli Italijane, dakle ove godine bar i 43. knjiga koju si spomenuo. Od 2012. najmanje 6.
Reprint mora bar 3 komada godisnje ( i tako treba nekih 7 godina za 62 broja).

Dalje, Tex - nove epizode bar 3-4 vise nego u Italiji. Naravno sto vise neobjavljenih i da konacno krene i Best of. Tex Kolorci bar 4.
MM mora brze, on ide najsporije zbog kratkih prica, Mr No je odmako skoro 40 brojeva s istim brojem knjiga.

Ako se nesto usporava to je najbolje da budu "mrtvi" serijali - Mr No, MV - dok Nick nikako ne moze u tu kategoriju jer ovim tempom (ako ne zeznete obecanje da izlazi do NG almanah i 4 knjige) jer ionako vec ide presporo.

Dalje, cu da crknem vise da vidim sta se desava u Demian specijalcima i bar ih obecajte za 2012. - minimum 3 komada, a legla bi sva 4.
Spirou mora malo brze...

Mogu ja jos ako ocesFlapper

dr. westax
#330 Posted : 17. rujna 2011. 23:56:36(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Tex Willer wrote:

Smrt je počela kucati na vrata pa se sada žurimo! LOL LOL LOL

Tex Willer
#331 Posted : 17. rujna 2011. 23:59:53(UTC)

Man
dr. westax wrote:
Tex Willer wrote:

Ma ja planiram jos 60-70, nego za njih me strahBigGrin
dr. westax
#332 Posted : 18. rujna 2011. 0:04:00(UTC)

Man
Tex Willer wrote:
dr. westax wrote:
Tex Willer wrote:

Ma ja planiram jos 60-70, nego za njih me strahBigGrin

Za njih te i treba biti strah! BigGrin
Zato ih nemoj prejako šibati pa da skviknu! BigGrin BigGrin
Jerry Krause
#333 Posted : 18. rujna 2011. 0:25:26(UTC)

Man
Dado A. wrote:
Jerry Krause wrote:
Dado R. wrote:
Nathan wrote:
Dado R. wrote:
BigGrin BigGrin

No, vidjet cemo...

NN 2
NN 39
NN 40
NN SP 10
AA7

Znam, znam, potpuno te shvaćam i sve si fino argumentirao. Ali eto, hvatam se za slamku spasa da ćemo biti bar malo brži od Talijana u jednoj godini. Ma samo nek se Nathan kronološki izdaje i dalje sa spin-offovima bez kojih se ne može i nadam se da će 2012. biti bar malo bogatija što se tiče Nathana. I ova epizoda "Tko je Solomon Darver", već mi ide slina iz usta.Drool Drool Drool
anto
#334 Posted : 19. rujna 2011. 21:43:00(UTC)

Man
Dado A. wrote:
anto wrote:
Dado A. wrote:
... a i ljubitelji Ridjobradog ce ubrzo doci na svoje. Uglavnom, guramo.Cool

E Dado, sve ispod tri Riđobrada do kraja godine je neprihvatljivo.Ozbiljno.
Pa jebi ga, cepate Teksa i Martija i pilota muški - svako je stigao do 50-og broja, a tata Riđobradi do 12-og!! Jebi ga.
Nemoj da me pogrešno shvatiš, ali sporo je to.

Slazem se da je sporo, no nije bilo nas. Sergej je zbog drugih obaveza prijevod za trinaesticu zgotovio tek krajem 7. mjeseca tako da ni na koji nacin nismo to moglo prije objaviti. Da se to ubuduce ne bi ponavljalo i da Ridjobradi ne bi do unedogled kasnio, dogovorili smo se da Goran Marinic ubuduce prevodi Ridjobradog (vec je preveo R14) a da Sergej nastavi pisati tekstove za straznju koricu, a usto ce naravno ostati i kao suradnik na izdanju. Nas cilj je minimalno 4 Ridjobrada godisnje i na tome cemo ustrajati.Cool

4 Riđobrada su prava mera!
Držimo vas za reč.

Još jedno pitanje, vezano za Spiroua.Još 4 broja i dolazite do 8 brojeva koje su objavile DN.Kakav je plan tu ? Da li ćete ih objaviti sve za redom ili neka kombinacija (jedan koje je objavio DN, jedan koji nije).
Dobra je i kombinacija po jedan od Furnijea i jedan od Frankena.Ili još bolje kad bi išla i tri godišnje, ali vi to već bolje znate.
DeeCay
#335 Posted : 20. rujna 2011. 8:13:41(UTC)
Rank: Nova faca

Može netko na brzinu sumirati što dolazi novoga, od novih izdanja/junaka mislim? Simeonijeve Strije ili neki drugi one-shot? Shangai devil će ići uskoro?
Dok Lester
#336 Posted : 20. rujna 2011. 10:14:44(UTC)

Man
''Vještica'' će najvjerojatnije dogodine, a nema smisla žuriti niti sa ''Shanghai Devilom''. Prvi broj u Italiji izlazi tek sljedeći mjesec i bit će ih ukupno 18. Talijanima se uvijek možemo priključiti negdje usput.
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dado R.
#337 Posted : 20. rujna 2011. 10:15:13(UTC)

Ni jedno ni drugo nije planirano za ovu godinu, jer sad imamo dosta redovnih izdanja koje planiramo objaviti do kraja godine.
anto
#338 Posted : 20. rujna 2011. 10:50:49(UTC)

Man
Za Spiroua :
sad videh šta je Dado napisao:
"Mi cemo nastaviti izdavati redom nase iduce knjige...".
Pa dobro, neka ide kako ide, žao mi je što ćemo na Furnije toliko čekati, ali kako kažu, Bože zdravlja, dočekaćemo i to.
Dado R.
#339 Posted : 20. rujna 2011. 11:34:14(UTC)

Znam na sto mislis, to si vec spomenuo mislim, ono u vezi izdanja djecijih novina koje su vec objavile neke od sljedecih naslova...
No ako ti kazem da maksimalno 10-15% sadasnjih kupaca ima ta izdanja od djecijih novina, onda vjerujem da razumijes zasto
nije kljucno to hocemo li objaviti po redu ili s preskakanjem tih epizoda.
Vid
#340 Posted : 20. rujna 2011. 13:40:45(UTC)

anto wrote:
Za Spiroua :
sad videh šta je Dado napisao:
"Mi cemo nastaviti izdavati redom nase iduce knjige...".
Pa dobro, neka ide kako ide, žao mi je što ćemo na Furnije toliko čekati, ali kako kažu, Bože zdravlja, dočekaćemo i to.

Pa ako se zadrži dosadašnji tempo, dočekat čemo Fourniera, Nica, Cauvina, Tomea i Janryja tek kada dođemo u godine Broja Jedan Cursing
Users browsing this topic
Guest (7)
79 Pages«<1516171819>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.