Dado R. wrote:cladis wrote:Pozdrav , evo baš sam razmišljao dali da vam se javim ovdje ili da ne bude javno , ali stvarno ima netko neodgovoran u timu.Danas mi je stiglo 5 knjiga iz ove zadnje ture i napomenuo sam vas prije 2 dana da ne zaboravite Dragonera br.10 kojeg sam dobio oštećenog prošli put i naravno upravo se to dogodilo.Ja sam zato uredno na zahtjev dostavljača predao zapakiran oštećeni, tako da sad nemam ni njega.Još nisam bio toliko napadan da tražim da mi ga odmah pošaljete već sa novom turom i šta sad? Do sljedeće ture nebih više čekao da ne odemo do u nedogled.A da mi je bilo krivo kad mi je otac javio da ima samo 5 knjiga e bome je.
Nase najiskrenije isprike! Molio bih da jos jednom provjerite jer bi po nasoj evidenciji i taj primjerak trebao biti unutra.
Ako te knjige nema saljemo je onda u ponedjeljak, naravno ne trebate cekati iducu turu.
Pozdrav Dado.Upravo sam vam na mail htio poslati poruku da provjerite na stanju jeste li poslali taj primjerak jer ih sigurno nije ostalo mnogo pa im je lako ući u trag.Ali prije toga sam još jednom nazvao mog starog da mi provjeri da nije možda taj strip bio extra razdvojen pa da ga on nije primjetio jer je ipak 75 god. tu.E sad kako sam vas napao javno tako sad moram javno i da vam se ispričam jer je to kad nisam kući tako, a i dobra škola za ubuduće.Stari mi je danas oko 14 h javio da je stigao paket i da je poslao onaj koji sam ja zapakirao.Obično mi kad stignu paketi od vas ili od nekog prodavca sa stripovi com. pročita naslove i broj stripa (pova) koji stignu i ja sam vjerovao da je to i ovaj put uradio.Međutim on je sa računa pročitao stripove iz ove ture a dragonero tu nije bio jer je iz prošle ture.Poslao sam ga još jednom u sobu gdje mi ostavlja pošiljke jer mi je buba uskočila u uho kad mi je rekao ,citiram - Imaš jedan veliki i 4 mala. To nikako nije moglo biti jer sam kupio 5 i 6 korijeni , Tex redovni,Mister no br.3 i Zagor kolor biblioteka dakle 2 velika i 3 mala.I ako je kako je rekao 4 koji je onda četvrti.Uglavnom kako je on čitao ja sam dobijao boju
I još jednom oprostite vi meni. Jer vidio sam iz maila koji sam dobio da ste već pa usudio bih se reći mogli pomisliti da želim još jedan.Nemojte to u mom slučaju nikada pomisliti, svoje ne dam ali niti tuđe neću.Onako sam reagirao samo zato što sam pomislio pa dobro šta taj je..ni Dragonero hoće od mene pa se neda daga dobijem.
_Oprostite još jednom.