Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,933 Location: Makarska
|
Raider wrote:Dado R. wrote:Raider wrote:Dado A. wrote:Dok Lester wrote:Almanah uskoro, a knjige 21. i 22. nešto poslije (Dado će točnije reći kada). Darko treba dovrsiti naslovnice. Od objave prošle knjige je prošlo poprilično vremena tako da je Darko mogao dovršiti naslovnice za 8, a ne za samo dvije knjige. Ne želim ulaziti u to koliko je bio zauzet pa ga je to spriječilo, no čini mi se da je kod usporavanja Raidera problem negdje drugdje. Nadajmo se samo ovom što je Dok napisao da će Almanah uskoro, jer mi se čini da će između dviju objava u biblioteci Raider proteći puna godina. Uz vec receno oko naslovnica, pisali smo i o tome koliko smo ove godine bili okupirani nepredvidivim privatnim obavezama, puno, puno vise nego inace. I nije samo Raider u zaostatku. Uzmi npr. MM biblioteku, inace nas najprodavaniji serijal... No zao mi je da se sumnja u nasa pojasnjenja. Cijenim Vaš rad i trud kako u izdavačkoj djelatnosti Libellusa tako i u organizaciji Mafesta koji me svake godine iznova oduševljava. Razumijem isto tako da privatne obveze često znaju usporiti dinamiku planiranih poslova. No mišljenja sam da se barem jednom knjigom u proteklom periodu (bilo almanahom ili redovnim izdanjem) donekle moglo zadovoljiti apetite ljubitelja Raidera. Ako već Darko nije napravio naslovnice za redovne, almanah bi bio sasvim zadovoljavajuće rješenje. Makar to značilo presakanje knjige nekog prodavanijeg serijala. Znam da svatko od nas želi što više novih knjiga omiljenih junaka i da je to nemoguće realizirati na takav način, no velike pauze između dvaju izdanja nisu dobre i stvaraju nedoumice kod čitatelja hoće li se njihov omiljeni serijal uopće nastaviti? U pravu si sto se tice objavljivanja almanaha, no kako smo ga u startu bili planirali za kraj ove godine tako je onda u konacnici i ostalo. Definitivno bi bilo bolje da smo ga objavili prije nekoliko mjeseci jer smo to doista i mogli uciniti. To je zbilja nasa greska, jebiga. Sto se ovoga drugog tice, mislim tu na eventualne nedoumice oko nastavka serijala, vjeruj mi, ne postoji ni trunka razloga za zabrinutost. Nick ce biti objavljen u cijelosti i to je neupitno. Uostalom, do kraja ovoga tjedna ce ici i najava za nekoliko novih izdanja a medju njima ce biti i Nickov almanah.
|