Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,939 Location: Makarska
|
Vidjet ćete za koju smo se odlučili kad dođe vrijeme za objavu NN 15.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
Dado A. wrote:Vidjet ćete za koju smo se odlučili kad dođe vrijeme za objavu NN 15. samo nek se ide s ovim starim brojevima jedva čekam kao i svi zatvoriti tu prazninu...mogla bi ova godina bit nešto bolja po ovom pitanju?
|
|
|
|
|
bubo wrote:Dado A. wrote:Vidjet ćete za koju smo se odlučili kad dođe vrijeme za objavu NN 15. samo nek se ide s ovim starim brojevima jedva čekam kao i svi zatvoriti tu prazninu...mogla bi ova godina bit nešto bolja po ovom pitanju? Polako, ajmo korak po korak. S obzirom na cijelu ovu situaciju, nezahvalno je davati bilo kakve prognoze u ovom trenutku...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 29.12.2011.(UTC) Posts: 114 Location: Madchester
|
Da li ste objavili sve kratke priče Martina Mysterea? Meni se učinilo da je to kompletno sad izašlo putem Super Booka.
|
|
|
|
|
dudemeister wrote:Da li ste objavili sve kratke priče Martina Mysterea? Meni se učinilo da je to kompletno sad izašlo putem Super Booka. Ima još nešto sitno i to u suradnji s Alfredom već neko vrijeme pokušavamo složiti u nekakvu smislenu i dovoljno veliku cjelinu. Uglavnom, ne brini. Davno smo rekli da nam je cilj objaviti apsolutno sve od Martina tako da...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 4.4.2013.(UTC) Posts: 229 Location: Darkwood
|
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 18.12.2018.(UTC) Posts: 595 Location: Koprivnica
|
šmrc, šmrc... ne šmrčem od "korone" već od manjka stripova. Malo mi "šmrkavicu" smanjio kontingent iz ove Libellusove akcije "ostani doma i čitaj stripove", ali svejedno ja bih NOVE!!!
|
|
|
|
|
mmihoci wrote:šmrc, šmrc... ne šmrčem od "korone" već od manjka stripova. Malo mi "šmrkavicu" smanjio kontingent iz ove Libellusove akcije "ostani doma i čitaj stripove", ali svejedno ja bih NOVE!!! U tiskari su, nije baš da ćeš ih čekati sto godina.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 18.12.2018.(UTC) Posts: 595 Location: Koprivnica
|
Dado A. wrote:mmihoci wrote:šmrc, šmrc... ne šmrčem od "korone" već od manjka stripova. Malo mi "šmrkavicu" smanjio kontingent iz ove Libellusove akcije "ostani doma i čitaj stripove", ali svejedno ja bih NOVE!!! U tiskari su, nije baš da ćeš ih čekati sto godina. Ajeee, mislio sam da zbog ove "korone" i tiskanje stalo. Baš super, jedva čekam. Hvala na infu.
|
|
|
|
|
mmihoci wrote:Dado A. wrote:mmihoci wrote:šmrc, šmrc... ne šmrčem od "korone" već od manjka stripova. Malo mi "šmrkavicu" smanjio kontingent iz ove Libellusove akcije "ostani doma i čitaj stripove", ali svejedno ja bih NOVE!!! U tiskari su, nije baš da ćeš ih čekati sto godina. Ajeee, mislio sam da zbog ove "korone" i tiskanje stalo. Baš super, jedva čekam. Hvala na infu. Ne brini, zasad je sve u redu.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 22.7.2015.(UTC) Posts: 62
|
2 Texa, po 1 Zagor, Dragonero, Mister No, Marti, Agencija Alfa. Znači u ovoj turi ide 7 knjiga ili mi je nešto promaklo?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 28.2.2018.(UTC) Posts: 91
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 31.8.2015.(UTC) Posts: 63 Location: Zagreb
|
Sada kada ste predstavili svih osam novih izdanja, može točan dan izlaska? Ipak moram do striparnice u dogovoru s vlasnikom kako bih preuzeo, jer ljudi ne mogu normalno raditi. Hvala unaprijed.
|
|
|
|
|
Vigabu wrote:Sada kada ste predstavili svih osam novih izdanja, može točan dan izlaska? Ipak moram do striparnice u dogovoru s vlasnikom kako bih preuzeo, jer ljudi ne mogu normalno raditi. Hvala unaprijed. Nažalost, još uvijek nismo dobili precizan datum od tiskare. Čim nam sve stigne - javljamo, kao i uvijek. Bit će to za koji dan, ali hoće li biti krajem ovog tjedna ili početkom idućeg - zbilja ne znamo.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 31.8.2015.(UTC) Posts: 63 Location: Zagreb
|
Hvala! A ako je vjerovati medijima, možda od ponedjeljka 27.4 počnu normalno raditi striparnice.
|
|
|
|
|
Vigabu wrote:Hvala! A ako je vjerovati medijima, možda od ponedjeljka 27.4 počnu normalno raditi striparnice. Nadajmo se, bilo bi to sjajno!
|
|
|
|
|
Nakon što je treća naša ovogodišnja tura ugledala svjetlo dana, vrijeme je da polako počnemo razgovarati i o četvrtoj koja će do kraja mjeseca biti vani, a prvo izdanje za koje vam možemo potvrditi da će biti u njoj nosi naslov “Crni Tigar” i riječ je o 26. kolorcu iz Texove “best of” biblioteke. Kao što i sami već znate - po sad već ustaljenoj proceduri - više detalja o ovom izdanju (a i o svima ostalima iz nove ture) očekujte uskoro na istome ovom mjestu...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 589
|
strava
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 15.9.2019.(UTC) Posts: 363 Location: Austrija
|
Tako i treba, dajte nam ove bolje modernije epizode ,Zendu pa ona priča gdje se Tex prisjeća svog prvog susreta sa Tiger Džekom aime. ima toga ,imaaa
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.12.2014.(UTC) Posts: 118 Location: Beograd
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.