laura10 wrote:Cijena?prava sitnica
Da dugo sam se pitao , uzeti ili ne, jer dati 100 eura za nešto što znam napamet...Imam u extra Zagoru, imao sam i kao gigant, ali eto vidio sam da što duže čekam cijena je samo veća i veća.Kako mi je samo taj broj još nedostajao,odlučih uzeti,a ne treba se zavaravati kad kreneš sa skupljanjem neke kolekcije , jasno da to vodi i ka onim skupljim primjercima.Srećom ,kraj ove aukcije se poklopio sa prodajom slike koju sam naslikao i to je taman bilo to.Upravo su ovakvi slučajevi bili predmet rasprave i pitanja upućenih našim Libellusovcima za eventualne reprinte , barem onih najtraženijih primjeraka.Pratim dosta aukcije i stječem dojam da bi ovaj strip, dakle br.23 pukao po 300kn po primjerku u nakladi od nekih 150-200 kom.Sve je više novih članova ,što se vidi po broju komentara koje dobiju nakon svake završene aukcije,koji se odlučuju na skupljanje Zagor kolor biblioteke LL.Pa neznam Magični V. br.1 i 4.Tex br.1,2 i donekle br.3 to je barem ono što sam ja masnije platio osim Magičnog br.1 kojeg još nemam ali je tu oko 350-400 kn.Mislim da je ovaj Zagorov broj trenutno najskuplja Libellus knjiga.Čak i oštećeni primjerak dođe do 500-550kn