Jerry Krause wrote:Dado R. wrote:Nathan wrote:Uh, šteta, hvala na odgovoru!
Osmjeh je isao u drugom smjeru...
Naime, ako sve bude po planu, barem jos jedna knjiga NN do Interlibera,
a bas za Interliber planirali smo NN 3, zato sam se nasmijao.
Ali to nije sigurno, jer tek se trebaju zavrsiti naslovnice, tako da to ima sanse 50%.
No, vidjet cemo...
Dajte malo ubrzajte Nathana i to redovnu seriju bez ovih reprinta. Pa neće valjda, ako računamo sad ovu novu knjigu, sve ostati na samo 3 knjige redovne serije ove godine. Evo apel za Dadu A. da ovo pročita, jer vi Teksisti ste baš okupirali forum.
Evo, tu sam i ja.
Jebiga, ljeti sam neuracunljiv tako da ce polako sad sve sjesti na svoje mjesto. Dakle, Nathan... Gle, on je malo specifican jer ima milijun popratnih izdanja koje mi objavljujemo paralelno s redovnim serijalom kronoloski prateci kako je to izlazilo u Italiji. Dakle, ove godine smo dosad izbacili:
NN 2
NN 39
NN 40
NN SP 10
AA7
U sljedecoj turi izlaze NN 41 i AA 8 sto vec sada daje 7 NN izdanja ove godine, a ako ti kazem da vec sada radimo na NN 42 (uh, epizoda “Tko je Solomonm Darver?” je do jaja, a ni dvodijelna Marzoratijeva prica cija se radnja odvija na podrucju “Teritorija” i uz rokersku glazbenu kulisu uopce nije losa, pogotovo poznavajuci Stefana i znajuci koliki je on rocker...
) i NN 3 onda znas da za Nathana nema zime.
Jebiga, cinjenica je da smo zbog privatnih razloga imali mali zastoj od nekoliko mjeseci no nadoknadit cemo to, ne brini se.
Takodjer, vjerujem da svi znate da paralelno s 43. knjigom vani moraju izaci i 11. specijalac, i Asteroid Argo.
Jebiga, lako je s Mister Noom i Texom: rokas serijal i zivio, no ovdje je ipak malo drukcija situacija. Da bi se sve pohvatalo treba pratiti sva moguca spin-off izdanja tako da nije to bas samo izbaciti novu NN knjigu i adio. Evo, npr. izbaciti 43. Nathanovu knjigu znaci uz nju izbaciti i Argo 1 i NN SP 11. Dakle, 600+ stranica Nathana odjednom... Zar je to malo? (Dobro, znam vec da ce iz Nis stici odgovor: ”Alo bre, ne da je malo nego je MNOGO MALO!”)