Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<1617181920>»
Planovi
Dado R.
#341 Posted : 20. rujna 2011. 16:02:50(UTC)
Rank: Libellus

Ma, kao sto znate bilo je nekih problema s materijalima, ali Spiroua zelimo raditi vise i cesce.
Plan nam je povecati to na minimum 4 godisnje, no to trebamo vidjeti jos i s Darkom...
Tako da sigurno mozete ocekivati veci broj knjiga u narednom periodu...
anto
#342 Posted : 20. rujna 2011. 17:54:22(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
na žalost (moju) u pravu si dado ovo za Spiroua i Dečije novine.Koliko sam primetio iz nekih razgovora sa raznih foruma, strašno malo ljudi koji vole ovog junaka ima te albuma.Uprkos činjenici da se oni mogu nabaviti za relativno male pare na aukcijama,striparnicama ili sajmovima.Nije mi to sasvim jasno sa obzirom da su albumi izuzev poslednja dva urađena korektno.Ali ajde, šta da se radi.
Ako pređete na ritam od 4 Spiroua godišnje, išlo bi to sve mnogo brže, mislim da bih i ja kupio te albume zbog uniformnosti kolekcije, a i za dve godine bi izdali sve objavljene albume, što nije dugačak period.
Sa željom da istrajete u nameri da pređete na ritam četiri + četiri Riđobrada i Spiroua, pozdravi iz kišovite Šumadije.
A ako Macan bude kočnica ovom planu, pripretićemo mu batinama.
Dok Lester
#343 Posted : 20. rujna 2011. 18:07:56(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Trebat će ti velika batina, jer Macan baš i nije malen BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
anto
#344 Posted : 20. rujna 2011. 18:28:07(UTC)

Man
Dok Lester wrote:
Trebat će ti velika batina, jer Macan baš i nije malen BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin

Dobro tu su i Dade.
Ne znam ko je sad koji, ali jedan od njih je takođe gabaritan, a ovaj manji ćelavi izgleda kao klasičan gangster !
Dok Lester
#345 Posted : 20. rujna 2011. 18:35:37(UTC)

Man
Izgleda?!?! BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin

Dado R. ti je onaj ''gabaritni'' (pa ti gledaj kojeg ćeš se čuvati) LOL LOL LOL
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
dcopic
#346 Posted : 21. rujna 2011. 9:47:52(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
anto wrote:
Ne znam ko je sad koji, ali jedan od njih je takođe gabaritan, a ovaj manji ćelavi izgleda kao klasičan gangster !

LOL Smile

76
#347 Posted : 21. rujna 2011. 12:32:35(UTC)

Quote:
Tex Willer wrote:
Dado A. wrote:
Dakle, 600+ stranica Nathana odjednom... Zar je to malo? (Dobro, znam vec da ce iz Nis stici odgovor: ”Alo bre, ne da je malo nego je MNOGO MALO!”)BigGrin BigGrin BigGrin

I stize - "Mnogo malo"Flapper

Gledaj, ovo je cista logika sredovecnih kolekcionaraWink
Nathan regularni mora bar 5 knjiga da bi bar za 3 epizode stigli Italijane, dakle ove godine bar i 43. knjiga koju si spomenuo. Od 2012. najmanje 6.
Reprint mora bar 3 komada godisnje ( i tako treba nekih 7 godina za 62 broja).

Dalje, Tex - nove epizode bar 3-4 vise nego u Italiji. Naravno sto vise neobjavljenih i da konacno krene i Best of. Tex Kolorci bar 4.
MM mora brze, on ide najsporije zbog kratkih prica, Mr No je odmako skoro 40 brojeva s istim brojem knjiga.

Ako se nesto usporava to je najbolje da budu "mrtvi" serijali - Mr No, MV - dok Nick nikako ne moze u tu kategoriju jer ovim tempom (ako ne zeznete obecanje da izlazi do NG almanah i 4 knjige) jer ionako vec ide presporo.

Dalje, cu da crknem vise da vidim sta se desava u Demian specijalcima i bar ih obecajte za 2012. - minimum 3 komada, a legla bi sva 4.
Spirou mora malo brze...

Mogu ja jos ako ocesFlapper

Nemoj mi rovarit' protiv Mister NO-a, ne dok ne stigne do broja 200, odnosno dok ne "riješimo" LMS. Poslije kvaliteta serijala drastično pada, pa mi je svejedno. A za MV, pa ostalo je još osam knjiga, neka to što prije izađe, pa da imamo jedan serijal kompletan.
Sidin i radin.
Tex Willer
#348 Posted : 21. rujna 2011. 21:32:38(UTC)

Man
[quote=76]
Quote:

Nemoj mi rovarit' protiv Mister NO-a, ne dok ne stigne do broja 200, odnosno dok ne "riješimo" LMS. Poslije kvaliteta serijala drastično pada, pa mi je svejedno. A za MV, pa ostalo je još osam knjiga, neka to što prije izađe, pa da imamo jedan serijal kompletan.

Ma ne rovarim, sto se mene tice mogu svih 8 MV do kraja godine i da se Mr No ubrza na 20 knjiga godisnje, ali da se vodi racuna o nekoj proporcionalnosti "zivih i mrtvih serijala", jer ovi "zivi" sve vise i vise odmicu.
A sto se tice pilota mene interesuju i brojevi posle 200, Ludens je ionako brljao s redosledom. A tek su brljali kod MM, tu je tek katastrofa, tako da me Ludens uopste ne interesuje.
A bogami ni VC koji je tehnicki odradjen za jednokratnu upotrebu.
Kit Carson
#349 Posted : 21. rujna 2011. 22:27:43(UTC)

Man
Ma treba da ubrzaju sve i gotovo!Mad

BigGrin BigGrin BigGrin
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
76
#350 Posted : 22. rujna 2011. 17:40:22(UTC)

Quote:
Kit Carson wrote:

BigGrin BigGrin BigGrin

Wink
Sidin i radin.
DeeCay
#351 Posted : 23. rujna 2011. 11:10:23(UTC)
Rank: Nova faca

Tako je... Treba još dosta Nathana izdati do kraja godine. Priorieti se ipak moraju znati!BigGrin

Dado R. wrote:
Ni jedno ni drugo nije planirano za ovu godinu, jer sad imamo dosta redovnih izdanja koje planiramo objaviti do kraja godine.

Dado A.
#352 Posted : 24. rujna 2011. 16:45:29(UTC)

Tex Willer wrote:
Dado A. wrote:
Dakle, 600+ stranica Nathana odjednom... Zar je to malo? (Dobro, znam vec da ce iz Nis stici odgovor: ”Alo bre, ne da je malo nego je MNOGO MALO!”)BigGrin BigGrin BigGrin

I stize - "Mnogo malo"Flapper

Gledaj, ovo je cista logika sredovecnih kolekcionaraWink
Nathan regularni mora bar 5 knjiga da bi bar za 3 epizode stigli Italijane, dakle ove godine bar i 43. knjiga koju si spomenuo. Od 2012. najmanje 6.
Reprint mora bar 3 komada godisnje ( i tako treba nekih 7 godina za 62 broja).

Dalje, Tex - nove epizode bar 3-4 vise nego u Italiji. Naravno sto vise neobjavljenih i da konacno krene i Best of. Tex Kolorci bar 4.
MM mora brze, on ide najsporije zbog kratkih prica, Mr No je odmako skoro 40 brojeva s istim brojem knjiga.

Ako se nesto usporava to je najbolje da budu "mrtvi" serijali - Mr No, MV - dok Nick nikako ne moze u tu kategoriju jer ovim tempom (ako ne zeznete obecanje da izlazi do NG almanah i 4 knjige) jer ionako vec ide presporo.

Dalje, cu da crknem vise da vidim sta se desava u Demian specijalcima i bar ih obecajte za 2012. - minimum 3 komada, a legla bi sva 4.
Spirou mora malo brze...

Mogu ja jos ako ocesFlapper

Ovako ofrlje, premalo si toga naveo.BigGrin BigGrin BigGrin
Dado A.
#353 Posted : 24. rujna 2011. 16:48:18(UTC)

Vid wrote:
anto wrote:
Za Spiroua :
sad videh šta je Dado napisao:
"Mi cemo nastaviti izdavati redom nase iduce knjige...".
Pa dobro, neka ide kako ide, žao mi je što ćemo na Furnije toliko čekati, ali kako kažu, Bože zdravlja, dočekaćemo i to.

Pa ako se zadrži dosadašnji tempo, dočekat čemo Fourniera, Nica, Cauvina, Tomea i Janryja tek kada dođemo u godine Broja Jedan Cursing

Uh, to onda znaci da cemo dozivjeti godine Broja 1!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Vide, uljepsao si mi dan!Smile Cool
Dado A.
#354 Posted : 24. rujna 2011. 16:49:10(UTC)

anto wrote:
Dok Lester wrote:

Dobro tu su i Dade.

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Dado A.
#355 Posted : 24. rujna 2011. 16:49:44(UTC)

Kit Carson wrote:

BigGrin BigGrin BigGrin

Tako je!!!Cool Smile
Nathan
#356 Posted : 24. rujna 2011. 16:52:34(UTC)

Man
Mogu li se vidjeti naslovnice za NN knjigu 3 ako su gotove? Smile
Dado A.
#357 Posted : 24. rujna 2011. 16:55:22(UTC)

Nathan wrote:

De Angelis ih je zgotovio prije nekog vremena i sad su na koloriranju. Cim stignu s koloriranja stavljam ih.Cool
Nathan
#358 Posted : 24. rujna 2011. 17:22:49(UTC)

Man
Odlično, moram priznati da ove naslovnice jedva čekam... Nema što, znate kako opet prodati stare epizode u novom izdanju! Svaka čast! ThumpUp
bubo
#359 Posted : 26. rujna 2011. 9:33:48(UTC)

Man
Dado A. wrote:
Nathan wrote:

De Angelis ih je zgotovio prije nekog vremena i sad su na koloriranju. Cim stignu s koloriranja stavljam ih.Cool

pod obavezno,imam osjećaj da će biti sjajne...
Vid
#360 Posted : 28. rujna 2011. 19:04:08(UTC)

Dado R. wrote:
Ma, kao sto znate bilo je nekih problema s materijalima, ali Spiroua zelimo raditi vise i cesce.
Plan nam je povecati to na minimum 4 godisnje, no to trebamo vidjeti jos i s Darkom...
Tako da sigurno mozete ocekivati veci broj knjiga u narednom periodu...

Važe li ove 4 knjige godišnje več za 2011 ili tek za 2012 ?
Users browsing this topic
Guest (6)
79 Pages«<1617181920>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.