Rank: Nova facaJoined: 1.10.2015.(UTC) Posts: 26
|
Genijalna ideja za ovaj topic! Svaka cast ko se setio. Mogla bi neka dobra dusa sa foruma retroaktivno da ovo popise ako ima vremena, ne bi bilo lose ;)
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.12.2014.(UTC) Posts: 118 Location: Beograd
|
Pohvale takodje i od mene za ovaj topic,stvarno je nedostajao !
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,912 Location: Makarska
|
petrovic.mm wrote:Pohvale takodje i od mene za ovaj topic,stvarno je nedostajao !
|
|
|
|
|
Fasoulas wrote:Genijalna ideja za ovaj topic! Svaka cast ko se setio. Mogla bi neka dobra dusa sa foruma retroaktivno da ovo popise ako ima vremena, ne bi bilo lose ;) Preuzimam na sebe tu obvezu, ali samo me nemoj pitati kad će to točno biti. Čim uhvatim vremena.
|
|
|
|
|
U prvom postu ovog topica naveli smo okvirni raspored tura do kraja godine pa bacite pogled... A uskoro ćemo početi objavljivati i pripadajuće naslove, čim posložimo sve.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 322 Location: Čačak
|
zna li se u kojoj turi će ići nova knjiga Torgalove mladosti?
|
|
|
|
|
anto wrote:zna li se u kojoj turi će ići nova knjiga Torgalove mladosti? Još ne znamo precizno u kojoj turi, ali sigurno uskoro, zajedno s još nekim BD naslovima.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 322 Location: Čačak
|
super;hvala za informaciju.
|
|
|
|
|
anto wrote:super;hvala za informaciju. Nema na čemu.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.10.2011.(UTC) Posts: 26 Location: Poreč
|
Ima li kakvih novosti oko zaostale ture... :-/ Bang...puf.... tras !
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 18.12.2018.(UTC) Posts: 592 Location: Koprivnica
|
Thingol wrote:Ima li kakvih novosti oko zaostale ture... :-/ Pomaknuto je za 12.10 (idući tjedan). Vjerojatno još u Tiskari je zastoj. U prvom postu ove teme ti je raspored za 2020-tu.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 21.9.2013.(UTC) Posts: 300 Location: Uelzen, Njemacka
|
Aha, znaci 12 izdanja u desetoj turi. Malo brze matematike: zajedno s pojacanim cetvrtom i petom turom i ovih dvanaest knjiga imat cemo na kraju godine ipak 12 tura po 8 izdanja. Ako zadnja ture ne bude prebacena u 2021.
EDIT: pod uslovom da zadnje dvije ture sadrze minimalno 8 izdanja. Za vise se ne bunim.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 4.8.2011.(UTC) Posts: 68 Location: Zitiste
|
Najjaca tema ubedljivo. Ovako tacno znam sta sam kupio, sta treba da kupim i sta nisam procitao :D
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 15.9.2019.(UTC) Posts: 361 Location: Austrija
|
Božić u znaku Zagora, meni paše.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 6.3.2020.(UTC) Posts: 1 Location: Varaždin
|
Sad bi bilo dobro da ove dvije zadnje ture,spojite u jednu i sa njima prije Božića van😊😊😊
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.8.2011.(UTC) Posts: 350 Location: land down under
|
Combravko wrote:Sad bi bilo dobro da ove dvije zadnje ture,spojite u jednu i sa njima prije Božića van😊😊😊 Da bar
|
|
|
|
|
Combravko wrote:Sad bi bilo dobro da ove dvije zadnje ture,spojite u jednu i sa njima prije Božića van😊😊😊 Deseta je stigla:
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 18.12.2018.(UTC) Posts: 592 Location: Koprivnica
|
Hvala vam na vašim vrhunskim stripovima/knjigama i jedva čeka vašu prvu turu u 2021. Sretan vam Božić i Nova 2021 Libellus ekipa. Lp, Mario Mihoci
|
|
|
|
|
mmihoci wrote:Hvala vam na vašim vrhunskim stripovima/knjigama i jedva čeka vašu prvu turu u 2021. Sretan vam Božić i Nova 2021 Libellus ekipa. Lp, Mario Mihoci Hvala, majstore, uzvraćamo istom mjerom i žestoko radimo na novoj turi koja će biti vani za otprilike mjesec dana.
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.