Marko R wrote:Quote:Razlika je u tome kako se išlo od početka.
Pa dobro. Stvari se menjaju, život je fleksibilan, prilagođava se. I tiraži su na početku bili mnogo veći, pa ste ih srezali, bez mogućnosti reprinta pojedinih epizoda.
Kupci su odlucili da ih srezemo, i da ne radimo reprinte, nije bilo do nas.
I bas kroz to smo i pokazali da smo fleksibilni, zar ne? Drugi izdavaci bi jednostavno ugasili sve sto im ne ide.
Nikad ne radimo nista strucnom metodom "ofrlje" vec pomno i dugo razmisljamo o svemu. Nismo se bezveze odlucili na takav nacin objavljivanja MNOa i bilo kojeg drugog serijala.
Naravno kad dodje do specificnosti kao sada kod MNOa onda razmisljamo i o drugim opcijama, i to iskomuniciramo sa svojim citateljima. Jos jedan dokaz fleksibilnosti.
Jasno mi je da ce svi imati neko svoje misljenje sto je i kako najbolje i mi ga svakako zelimo cuti i uvazavamo ga. A na nama je da na kraju odaberemo opciju koju cemo procijeniti da je najbolja.
Jer na kraju krajeva kakva god nasa odluka bila mi moramo stati iza nje i izgurati to sve do kraja.
No da ne trosimo previse vremena na ovu temu, ponovit cu sto je i drugi Dado rekao, o ovoj temi cemo jos razgovarati kad za to dodje vrijeme.