dr. westax wrote:Drugim riječima Texova kolor biblioteka je teški promašaj i bacanje novca!
Volio bih cuti zasto? Ja se uvijek stavljam u ulogu kolekcionara u ovom slucaju i Texofila, sto oboje u ovom slucaju jesam.
Bas zbog toga me zanima zasto ti je ovo promasaj i bacanje novaca.
Ponovit cu, izvorno je to zamisljeno kao 50 knjiga. Talijani su imali 140 tisuca razloga da nastave dalje i objave jos vise knjiga
i na kraju objave ukupno 239. I naravno cijeli pocetni koncept padne u vodu, i to ne nasom odlukom.
I onda ja prvo sebe pitam, sto bih zelio radje imati Tex kolor biblioteku s najjboljim epizodama, u 50 knjiga u iducih 5-6 godina
ili Tex kolor biblioteku u 239 knjiga u iducih 30 godina? I pitanje je bi li ta biblioteka isto bila kompletna...
Jer u tih 239 knjiga mislim da je to 610 epizoda. Mi nemamo pojma hoce li oni to ikad nastaviti poslije, kao sto nismo imali
pojma da ce raditi toliko knjiga. I u svakom slucaju ja sam kao kolekcionar i texofil apsolutno i iskljucivo za prvu opciju.
Sad kad vec znam da ce ta biblioteka u sebi imati najvece pustolovine poput Carsonove prosloti, i slicnih epizoda, a sve u koloru,
onda je meni ta biblioteka za prste polizati. I ne samo da je to za one koji vole Texa, vec su to vrhunske epizode i sjajna kolekcija
za citati i onima kojima inace Tex nije bas toliko pri srcu i nije prvi odabir od junaka...
Evo ja sam ti obrazlozio argumentirano zasto smatram da je to sjajno, sad bih volio cuti i tvoje misljenje zbog cega je to tebi teski promasaj?