chibi wrote:Vidim da idu najave i da piše datum izlaska ture 3.12., pa me samo zanima koliko je to zacrtano? Tj. ovisi o još najavama do kraja ture. Mislio sam kupiti Zarda sa idućom turom pa da ne bi tura došla kasnije kad Zardu prođe rok od dva mjeseca. Ali opet, ovisi o najavama do kraja ture, možda bude samo Zardo. Jel možemo očekivati sve najave ovaj tjedan?
Nikad nije lako sa stopostotnom sigurnošću potvrditi ni jedan jedini datum, a u situaciji poput ove (mislim na virus) sve je još teže.
Naime, samoizolacije su sve češće među zaposlenicima naših partnera i stoga puno zacrtanih planova zna pasti u vodu jer taj posao naprosto nema tko u konačnici odraditi te zatim posljedično dolazi i do manjih ili većih kašnjenja. Takve promjene mi doznajemo najčešće u zadnji čas i onda potom mijenjamo okvirni datum izlaska, a upravo zato smo se odmah i ogradili da je riječ samo o okvirnom datumu koji je podložan promjeni, ništa više.
Što se konkretno sljedeće ture tiče, ona bi trebala biti vani u prvoj polovini 12. mjeseca, a hoće li to biti 3.12. ili npr. 13.12. - nitko to od nas u ovom trenutku ne zna.
No, ako je samo problem(čić) oko datuma izlaska Zarda, onda problema - nema. Samo se javi na
info@libellus.hr i sve će se riješiti, bez obzira kad ta tura izašla.
Ali generalno - 10. tura bi trebala izaći u prvoj polovini 12. mjeseca, a 11. tura u drugoj.