Dado A. wrote:logo111 wrote:Da, strategija je dobra.
Jedino se nadam da se neće čekati da se izdaju sve nove da bi se krenulo sa "iskasapljenima", već da će to biti usporedni proces.
Samo naprijed.
Za sve oko Texa ipak se najviše pita drugi Dado - jer on je ipak najveći fan - a ja ću se samo složiti s njegovim prijedlogom kakav god on bio.
Ali znajući njega, mislim da je i on na tragu strategije koju si ti spomenuo. Naime, voli on kad se miješa...
Naravno, volim kad se mijesa... dvije, tri... pa malo jednu, malo drugu, malo trecu... dok sve ne svrsimo.
Prve dvije ticu se nase redovne biblioteke, dakle nove plus stare "iskasapljene" a treca je kolor biblioteka "best of" u kojoj se vec pojavilo nesto starijih djelimicno "iskasapljenih".
Pitamo se mi jednako oko svih nasih naslova, nase zelje se ionako podudaraju pa strategije i odluke nije tesko donijeti. Zato i jesmo tu gdje jesmo.
A kao sto vidite volimo komunicirati s citateljima i cuti njihova misljenja jer svi skupa imamo isti cilj...
Uglavnom, oko 27 knjiga novih epizoda imamo jos za objaviti da bismo dosli gdje su u Bonelliju danas, a u medjuvremenu dok mi to objavimo bit ce jos novih epizoda.
No, nismo im daleko. Naglasak ce vjerojatno biti na novijim epizodama, ali posve sigurno cemo krenuti i s "iskasapljenima" prije nego sto stignemo originale, moguce vec i iduce godine s nekom knjigom.
Ostala nam je jos jedna neobjavljena stara epizoda i ona sigurno ide iduce godine. Osim toga, kao sto rekoh, neke od "iskaspaljenih" mozda se za pocetak pojave u kolor biblioteci.
Te koje se pojave u kolor biblioteci necemo objavljivati i u cb redovnoj biblioteci sve dok ima drugih iskasapljenih, ne objavljenih.
Dugorocni cilj ostaje isti, objaviti sve redovne Texove u nasoj redovnoj biblioteci...