Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,912 Location: Makarska
|
ZoranC wrote:Sretna Nova, forumasima i izdavacima. Moj glas na ovu temu je nebitan. Pratim Zagora, MNo-a, DD i ove zavrsene serijale. I po tom pitanju mislim da nece biti nekih znacajnijih promjena, nek ostane kako jest. Svidja mi se sto je, kod objavljivanja Bezdusnih i Zagor novela u turi bilo 12 izdanja, pregledno, na hrpi, a i ne usporava tempo drugih izdanja ako je tura mnogobrojnija. Ok, novele su mogle ici u jedan-dva toma, al da ne zvacem prohujale teme. Dzudasa bih uzeo 100%, po tri epizode u 5-6 knjiga. Lazarusu bih isto dao sansu 3 u 1. Za MNo redovnu biblioteku bi mi bilo drago kad bi ove mnogobrojne pojedinacne i kratke epizode koje slijede isle po 2-3 po knjizi. Jbg, opet prozvakana tema, al jeftinije, manje mjesta na polici... Za tempo sam shvatio da se time ne bi nista ubrzalo jer bi islo isto onoliko epizoda godisnje kao kad se objavljuje pojedinacno. Al eto, na 3 u 1 bi ispale 4 debele korice na polici. Ionako nisu do sada isle pojedinacno da bi nam nedostajala svaka naslovnica na korici, a i svakako se nalaze unutar knjige. Odoh ja u duzinu, a poceo sam sa "moj glas na ovu temu je nebitan". Što se Alana Scotta i Lazarusa tiče - nikad ne reci nikad, ali zasad nam to nije u planu. Kao što sam već spomenuo u jednom od prethodnih postova, koncept Mister Noa nećemo mijenjati, a tempo će biti tip-top, ne brini.
|