Rank: Nova facaJoined: 7.7.2020.(UTC) Posts: 31 Location: croatia
|
Oooo...opet Nick. Dobra naslovnica i dobar tempo !
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
mmihoci wrote:Je. Super. Nastavak iz prošle knjige je tu. Da odmah pitam, kad je (i da li je) u planu i Nick Raider specijalci u recimo idućih godinu dana. Pitam za sebe, ne za prijatelja. Specijalce ćemo objaviti, kao uostalom i sve ostalo od Nicka, a hoćemo li krenuti s njima do kraja ove godine - zbilja ne znamo. Ovisi o dosta drugih stvarčica, ali da su nam u planu - to je neupitno.
|
|
|
|
|
logo111 wrote:Oooo...opet Nick. Dobra naslovnica i dobar tempo ! Darko je baš sjajan.
|
|
|
|
|
I 19. specijalni broj Nathana Nevera naći će se u našoj drugoj ovogodišnjoj turi, a naslov mu je - “Bez budućnosti”! Tradicionalno, više informacija o svim izdanjima na kojima trenutačno radimo očekujte u danima koji su pred nama...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 18.12.2018.(UTC) Posts: 595 Location: Koprivnica
|
To te ja pitam. Jel ova naslovnica maestra De Angelisa? Baš je super.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 12.1.2017.(UTC) Posts: 30 Location: Duga Resa
|
mmihoci wrote:To te ja pitam. Jel ova naslovnica maestra De Angelisa? Baš je super. Pa njegov je potpis na naslovnici.
|
|
|
|
|
Wallace wrote:mmihoci wrote:To te ja pitam. Jel ova naslovnica maestra De Angelisa? Baš je super. Pa njegov je potpis na naslovnici. Nisam ga odmah uočio. Mislio sam da je to "hračak" ove živine iza NN-a.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 8.12.2018.(UTC) Posts: 199
|
Može može, Nathana nikada dosta.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 322 Location: Čačak
|
Bravo za Nika!!!!
osim francuza,od vas uzmem tu i tamo po nekog Teksa i Nika;a kad videh u 35.knjizi Teksa u patikama "nastaviće se",snevoljih se očekujući da ću nastavak videti ko zna kad - kad ono,ekspresno izdavanje nastavka - još jednom bravo!!
sad još da se objavite i 4.album Mladosti i sreća,sreća,radost!
|
|
|
|
|
“Oni koji žive od smrti” naslov je 17. pustolovine iz serijala “Priče iz baze Drugdje”, a mi vam ovom prilikom možemo potvrditi da će se i ona naći u našoj drugoj ovogodišnjoj turi! Naravno, više informacija o svim izdanjima na kojima trenutačno radimo očekujte u danima koji su pred nama...
|
|
|
|
|
U pol godine 3 Priče iz baze Drugdje. Zanimljivo, ali i sasvim dobro.
|
|
|
|
|
mmihoci wrote:U pol godine 3 Priče iz baze Drugdje. Zanimljivo, ali i sasvim dobro.
A između 19.4.2018. i 23.12.2019. nisu izašle nijedne “Priče”... To je ono kad kažemo da se u konačnici sve iznivelira, ali ima nekih koji nam ne vjeruju...
|
|
|
|
|
75. knjiga redovne serije Nathana Nevera također će se naći u našoj drugoj ovogodišnjoj turi, a više informacija o svim izdanjima na kojima trenutačno radimo očekujte u danima koji slijede...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 4.8.2011.(UTC) Posts: 68 Location: Zitiste
|
Popunjavajte prvu stranu tura u 2021.
|
|
|
|
|
Dado A. wrote:75. knjiga redovne serije Nathana Nevera također će se naći u našoj drugoj ovogodišnjoj turi, a više informacija o svim izdanjima na kojima trenutačno radimo očekujte u danima koji slijede... Ova mi je još bolja (naslonica, jel) od specijala. Mada i na ovoj je iza NN-ovi leđa neka "živina".
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 8.12.2018.(UTC) Posts: 199
|
Odlično, 2 Nathana u ovoj turi.
|
|
|
|
|
Nastavljamo s informacijama o našim novim knjigama i sa zadovoljstvom vam potvrđujemo da će se u našoj drugoj ovogodišnjoj turi naći i 16. knjiga fenomenalnog Dragonera pod naslovom “U srcu Carstva”! Više informacija o ovom izdanju, a i o svim ostalima iz tekuće ture, očekujte u danima koji su pred nama...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 15.9.2019.(UTC) Posts: 363 Location: Austrija
|
Tako brate , nešto i zaaaaaaame mada su mi ove Natanove naslovne baš privlačne ali svi imamo svoje favorite , moji su Zagor , Tex , Dragonero i još štošta nešta
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 19.4.2019.(UTC) Posts: 70
|
Aaaaaa... Sjajno, još jedan Dragonero! I to jedna od najboljih priča od Dragonera koje sam pročitao...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 2.1.2021.(UTC) Posts: 125 Location: Cro
|
Samo naprijed sa Dragonerom. Što više to bolje.
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.