Al wrote:Dado A. wrote:Al wrote:
Dajte ljudi, što se "palite"?
Pa valjda imam pravo napisati šta mislim? A
ako mislite drugačije to je isto vaše pravo. Ako vam smeta moj komentar i ako je neumjesno (ako vi tako mislite) blokirajte me, vjerujte to mi uopće nije problem!
Ne palim se, samo reagiram preciznim podacima na iznošenje potpuno netočnih činjenica jer netko neupućen bi mogao pomisliti da je to “mišljenje” zapravo točno.
U redu je. Ja sam neznalica, a Veliki poglavica je "uvijek" u pravu!
LP
A da se ti sad nisi malo naljutio, zapalio ili tako nesto slicno...
Ne znam zasto bi netko mislio da se mi "palimo" oko necega ako detaljno napisemo ili pojasnimo odgovor? Ako netko napise "Mogu oni pisati šta hoće ali to su činjenice" zar onda precizan
odgovor na te "činjenice" je paljenje, ljutnja? Polazis od sebe kako bi ti reagirao? Jer mi se iz nacina tvoje daljnje komunikacije cini da se nesto ljutis... Nadam se da nisi jer nema razloga.
Kazes "Pa valjda imam pravo napisati šta mislim?" a kad je to kome uskraceno?
I kad smo mi to nekoga blokirali jer se nismo slagali s njegovim misljenjem?
Imas pravo napisati sto mislis, naravno, zar onda mi nemamo isto pravo napisati svoje misljenje odnosno odgovor. Pa ako je taj nas odgovor los, neprecizan, netocan ili bilo kakav,
pobij ga argumentima ili ako ga smatras ispravnim, prihvatis ga i idemo dalje. Ali ne, nema ni jednog ni drugoga vec "U redu je. Ja sam neznalica, a Veliki poglavica je "uvijek" u pravu!"
I tko se tu onda ljuti i pali?