Wladisha wrote:Obično izdajete osam stripova u rundi, a Slideshow na naslovnici weba prikazuje samo prvih šest rezultata. Možda ga mrvicu proširiti?
Slideshow prikazuje sve dostupno u zadnjih nekoliko tura (vremenski period zadnja 3 mjeseca) i u ovom trenutku prikazuje 18 knjiga u 3 niza.
Svaki niz sadrzi 7 knjiga a ne 6. Barem ih meni tako prikazuje a provjereno na Firefox-u, Chrome-u te Safariu. Kad je dostupno vise od 7 knjiga kao sada, onda ima vise nizova.
Svakin niz se promjeni svako 3 sekunde osim ako ga ne zaustavite klikom na jedan od njih. Pa se sve odvrti u 9-10 sekundi, svih aktualnih 18 naslova.
Pricam o slideshow-u na home stranici weba, u dnu pod "novo u prodaji". Cisto da napomenem da vidim pricamo li o istome...
Taj slideshow nije zamisljen da prikazuje zadnjih 8 naslova iz neke ture vec da prikaze sto je sve novo u prodaji a da je jos dostupno. Pa cim se nesto rasproda nestane s tog popisa.
Ne bi imalo smisla da se pod "novo u prodaji" prikazuju naslovi koji nisu dostupni. Tako da to nije ni zamisljeno da prikazuje zadnjih 8 naslova vec sve sto je jos dostupno a da je objavljeno
u zadnja 3 mjeseca. Tehnicki bi se to moglo prosiriti na 8 naslova ali izgleda losije, malo nagurano i s manjim slikama naslovnica pa mi se cini da je 7 optimalan broj da vizualno bude dobro.
Iako po svemu napisanom nema logike da se prosiri na 8 naslova jer imamo nekad iznimke s manje ili vise izdanja pa bi to palo u vodu kod takvih "tura", no kao sto rekoh
cilj je bio da se tu prikaze sve dostupno a ovisno koliko je jos novih izdanja u prodaji toliko slideshow ima nizova ili stranica.
No, nova web stranica nece imati takav prikaz noviteta pa ce to sve skupa izgledati malo drukcije.
A koga zanima eventualno sto je sve izaslo u nekoj aktualnoj turi pa mislim da su detaljne najave koje radi drugi Dado kako na forumu tako i na FB stranici, kao i popisi tura koje postavlja
vise nego dovoljni za dobiti te informacije. Kome je i to malo, moze i na webu pogledati pod webshop/posebna ponuda sve sto je izaslo zadnja 2 mjeseca (koliko vrijedi akcija).
Tu su pobrojani svi naslovi i oni koji nisu dostupni...
http://libellus.hr/shop-akcije/posebna-ponuda/1/0