Rank: Često prisutanJoined: 19.1.2021.(UTC) Posts: 450 Location: Bar
|
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 5.1.2021.(UTC) Posts: 7 Location: Podgorica
|
Kad ce sirocad? Moze li neki kraci bonelli serijal ove godine
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 19.4.2019.(UTC) Posts: 70
|
Dado A. wrote:Saruman wrote:Kada možemo očekivati Sužanjstvo 6 i Thorgalovu Mladost 4? Thorgalova mladost 4 će ići u 7. turi, a Sužanjstvo 6 nakon ljeta. Super... Puno hvala na odgovoru...
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Zuta traka wrote:Kad ce sirocad? Moze li neki kraci bonelli serijal ove godine Uskoro, nismo još precizirali u kojoj turi. Što se kraćih serijala tiče - radimo Siročad (zasad).
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 5.1.2021.(UTC) Posts: 7 Location: Podgorica
|
Dado A. wrote:Zuta traka wrote:Kad ce sirocad? Moze li neki kraci bonelli serijal ove godine Uskoro, nismo još precizirali u kojoj turi. Što se kraćih serijala tiče - radimo Siročad (zasad). Hvala na odgovoru. Ima li novosti iz SBE o novim epizodama Magicnog? To treba ove godine?
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Zuta traka wrote:Dado A. wrote:Zuta traka wrote:Kad ce sirocad? Moze li neki kraci bonelli serijal ove godine Uskoro, nismo još precizirali u kojoj turi. Što se kraćih serijala tiče - radimo Siročad (zasad). Hvala na odgovoru. Ima li novosti iz SBE o novim epizodama Magicnog? To treba ove godine? Čim Darko sve privede kraju i Talijani to objave - bit će i kod nas.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.6.2020.(UTC) Posts: 17 Location: Bosna
|
Kakav je plan Libellusa za dalje objavljivanje Mladog Teksa?
Koliko sam shvatio, ispravite me ako griješim, kod Italijana neće ići dalje u boji u debelim HC knjigama.
Iako nisam veliki ljubitelj Texa, meni se ovaj strip mnogo svidio, i zaista bi mi bilo žao da stane na ove tri knjige.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 15.9.2019.(UTC) Posts: 363 Location: Austrija
|
Da i mene zanima a stvarno bi bilo šteta da ova naredna sa Seminolama ne bude u boji obzirom na njihovu nošnju i mjesto gdje su živjeli, naravno ako je radnja smještena tamo
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
Mislim da ćemo uskoro napisati nešto više o toj temi...
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 30.5.2019.(UTC) Posts: 5 Location: Zadar
|
Pozdrav! Zanima me imate li u planu objavljivanje Dylan Dog Oldboya?
|
|
|
|
|
Nikad ne reci nikad, no za sad nam nije u planu.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 13.12.2020.(UTC) Posts: 17 Location: New Zealand
|
Ja mislim da bi svi fanovi Libellus izanja bi bili sretni kada bi Libellus ovo objavio. TUTTO BONELLI. 1980-2020 - L'ERA MODERNA
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 31.10.2018.(UTC) Posts: 15 Location: Croatia
|
Za DD Old Boy stvarno nema potrebe,pa na kioscima izlazi sasvim pristojno izdanje,nego ono što ja čekam od Libellusa su Martin Mystere specijalci,prva tri nisu ni objavljeni dosad kako treba,zapravo prvih sedam je davno objavio Dnevnik i to loše.Znam da su najavljeni uskoro,i to je super.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 27.8.2020.(UTC) Posts: 9 Location: Smuk074
|
Dali ce uskoro izaci knjiga o Yami od tex willer a?mozda u sljedecoj u turi?
|
|
|
|
|
smuk074 wrote:Dali ce uskoro izaci knjiga o Yami od tex willer a?mozda u sljedecoj u turi? Brzo će, no ne u sljedećoj turi.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 15.9.2019.(UTC) Posts: 363 Location: Austrija
|
Dado R. wrote:smuk074 wrote:Dali ce uskoro izaci knjiga o Yami od tex willer a?mozda u sljedecoj u turi? Brzo će, no ne u sljedećoj turi. Iskreno se nadam onoj prelijepoj naslovnici sa gorućim Y-nom.Stvarno je dojmljiva
|
|
|
|
|
Planirate li možda izdavati serijal "Dragonero Avanture" i da li postoji šansa da u vašem izdanju vidimo i ove najbolje priče iz Dragonero redovne serije koje su naknadno obojene i tako ponovo objavljene?
|
|
|
|
|
Mislim da smo spomenuli da planiramo raditi sve od Dragonera uključujući i jednu postojeću knjigu no ne pitajte me za termine u ovom trenutku.
|
|
|
|
|
Super, jedva čekam. Samo me još zanima da li se radi o ovim knjigama: ili možda o ovoj (mada je ovo više kao dnevnik)?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 6.9.2020.(UTC) Posts: 78 Location: Split
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.