Rank: Ponekad navratiJoined: 31.8.2012.(UTC) Posts: 215 Location: DUGA RESA
|
Dado R. wrote:Oki wrote:Daleko je ovo od rasprodanog…ja sam u petak išao u SKAB i dolje imaju dvije velike hrpetine oba broja. Kažem ja da nemam rezervaciju i pitam jel bih mogao kupiti te dvije knjige pošto i na njihovom sajtu piše “trenutačno nedostupno”, pa dobio odgovor da nema problema, tako da sam kupio obje knjige. Kaže da su primili mnogo rezervacija na te prve dvije knjige, ali da ljudi lagano odustaju od kupovine, tako da tko stvarno želi kolor Mister No-a, može ga kao i ja-kupiti u prvoj striparnici u koju uđe! Informacije koje sam ja dobio danas su poprilično suprotne. Istina da imaju u radnji izdanja ali rezervirana od stalnih kupaca i koja još nisu pokupljena. Ako netko odustane možda se nešto oslobodi pa tko još nema a želi neka ih proba kontaktirati kroz nekoliko dana. Paaa…moguće da i je tako, ali kod SKAB-a je istina ovo da drže do stalnih kupaca što rezultira tome da i ja držim do toga da im budem stalni kupac. Nisam imao rezervaciju na te dvije knjige, ali za stalne mušterije će se očito uvijek naći koji primjerak viška. Meni je sva ta situacija oko rezervacija u redu, jer prakticiram ići za Zagreb jednom u dva mjeseca, a moji primjerci iz dvije ture me uvijek čekaju i nikada nije prifalilo nekog izdanja. Prošle godine sam ja kao kupac malo zaštekao - krenula je korona prčija i zatvaranja,pa sam se prvotno okrenuo kupovini direktno sa libellus sajta (ali jbg, takva kupovina bez rezervacija je rizična jer se neke knjige razgrabe u par minuta), a kada su otvorili SKAB, onda sam imao ozljedu i operaciju koljena, pa Zagreba nisam vidio gotovo cijelu prošlu godinu. Po moje primjerke sam slao koga god sam uhvatio da ide za Zagreb, a kada i to nisam uspio, treća opcija je bio Renky na aukcijama😁
|