tesan07 wrote:Sve u mladom Texu je mlako.Prva knjiga i nekakav drugorazredni zlikovac puštene stomačine.Druga knjiga-Mefisto i seka kao klasični džeparoši i kokošari.Nema Texovog tvrdog stava i još tvrđih šamara Tex samo gleda nekog da rani,promiče neku usiljenu demokraciju,malo pije,rjetko kad pljuga u ustima...Ovo je Tex za nove generacije manje sklone nasilju.A tek ove epizode pod potpisom Ruju-a,teška kamilica.Priče dostojne almanaha.Nisam nimalo oduševljen.Najgore je što i u redovnom Texu slijedi pad pogotovo nakon Wolfmana.S ovim tempom redovnog Texa dočekaćemo ga negdje 2023.Dotad ćemo uživati u splačinama malog rendžera
Žao mi je što ti se ne sviđa, no ne slažem se nimalo s opaskama. Mladi Tex Willer je odličan, pravo osvježenje. Očito si zaboravio da je ovo kako i naziv kaže Texova mladost.
Mladi Tex je odbjegli razbojnik pa nije da mu baš odgovara da još nekoga ubije, makar i u samoobrani, prebije i slično. S druge strane stari Tex je već rendžer i ima puno drukčiji stav, iskustvo.
Ne znam kako je kod drugih ljudi no ja s dvadesetak godina i sada nisam isti. Prije dvadeset godina vjerojatno bi ovaj moj post bio puno duži, a za pet godina vjerojatno će biti samo prve dvije rečenice.