Dado R. wrote:TEXno1 wrote:Da se razumijemo ja imam svoje MisterNO kolorce na lageru, no vidim puno ljudi se žali da nisu nabavili.
Nisam iskreno čitao starije teme, pretpostavljam da je u parama sve kao i inače ;) ne želite da vam ostane lager sa stripovima, skladištenje u uvijetima bez vlage i prašine košta ;) sve pet
Ali žašto ne optimizirati nakladu za +20 primjeraka za idući put? ili +koliko god mislite da bi otišlo.
Bojite se zarade?
Pa pročitajte starije teme... Možda ali samo možda prihvatite "misao" da o ovome čime se bavimo 17 godina ipak znamo barem mrvicu više od prosječnih forumaša koji imaju stav i kad nemaju pojma.
Ako i dalje budete uvjereni da znate više možemo se dogovoriti da nam za sva izdanja optimizirate nakladu po vašim idejama i sve što se ne proda u nekoliko mjeseci otkupite od nas po nabavnim cijenama.
Idealno za zaradu, zar ne?
Nikad nisam napisao da znam nešto bolje od privatnog izdavača, ovo što sam napisao je moje viđenje trenutnog stanja, bez gledanja starijih tema gdje ste moguće i odgovorili na sva ova pitanja. Razumijem obranaški stav po tom pitanju.
No na niti jedno moje pitanje niste dali odgovor već obranaški stav
I dalje mislim da bi bilo ok da izdavač ima u ponudi na svom web shopu bar 1 komad od robe koju je stavio na web shop, ovako više ispada da voli vidjeti OUT OF STOCK tj RASPRODANO kako ste etiketirali 90% svoje webshop ponude
No ziher je ziher, manja tiraža...100% prodaja...viša cijena...veća zarada :)
Peace