Idem redom, stavku po stavku.
Yggdrassil wrote:Ajme ljudi što je zapelo ove godine.
Zapelo je s repromaterijalom u tiskari i u ogromnim smo problemima zbog toga. Od prošlog tjedna aktivno radimo na rješavanju problema i nadamo se da ćemo uskoro imati neke konkretne informacije. Zasad ne možemo ništa preciznije reći jer ni mi ne znamo ništa preciznije od ovoga što sam upravo naveo.
Yggdrassil wrote:Eto nas na pragu studenog, vani je tek 8 tura (zapravo 7, jedna je bila ona mini od 4), znači do kraja godine odnosno 2 mjeseca bi ih trebalo izaći još 6, što je skoro kao ukupan broj izdanja do sada....nešto ne štima.
8 tura je dosad izašlo, a u njima je ukupno bilo 58 knjiga. 9. tura je trebala izaći prije 15 dana, ali zbog prije spomenutih razloga još - nažalost - nije. Prošle godine smo izdali 96 knjiga, a to znači da nam ih je ostalo još 38 za objaviti ako želimo zadržati isti ritam. 6 ih je odavno u tiskari (iz 9. ture), a 8 smo ih još najavili i to ih je ukupno 14 već pripremljenih. Dakle, preostaje nam ih još 24 pripremiti, a neke od njih smo već zgotovili, dok na ostalima radimo. Dakle, naša priprema nije upitna, ali sve ostalo jest. Kad će sve te knjige biti vani - ne znamo. Nadamo se što prije.
Yggdrassil wrote: Novi Dragonero ide na kapaljku, još od srpnja smo na cliffhangeru.
Sad si promašio metu. Naime, nije točno da novi Dragonero ide na kapaljku, baš naprotiv. U 2020. objavili smo 5 knjiga redovne serije (10-14), a u 2021. također već toliko (15-19). Plus, knjiga broj 20. je trebala odavno izaći (u turi 9), a i knjigu 21 smo već pripremili (+ 5. specijalac). Također, upravo radimo i na trećemu magazinu koji nam je bio zapeo zbog materijala... A i taj srpanj koji spominješ kao izlazak 19. knjige je bio 30. u mjesecu tako da...
Yggdrassil wrote: Kakav je plan za dalje?
Mi ćemo sa svoje strane nastaviti sve pripremati po planu, a kad će se što naći u prodaji u ovom trenutku - ne znamo. Dajemo sve od sebe da riješimo novonastale probleme što prije te ćemo to i učiniti na ovaj ili na onaj način, a kad budemo imali bilo kakve preciznije informacije - javit ćemo. Koliko god ste vi frustrirani cijelom ovom situacijom računajte da smo mi barem još duplo više frustriraniji jer će rješavanje ovog problema vrlo vjerojatno prisilno povući za sobom i određene izmjene i pretumbacije knjiga unutar plana koji smo bili zacrtali (sadržajno, ne brojčano).