Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 4.8.2011.(UTC) Posts: 68 Location: Zitiste
|
Stvarno i ja serem, kad grune tura gde uzmem sve onda sada nema ture vec neko vreme i obuzme me tuga… Ima li nekih informacija? I dalje problem sa raw materijalom?
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
Sawitch wrote:Stvarno i ja serem, kad grune tura gde uzmem sve onda sada nema ture vec neko vreme i obuzme me tuga… Ima li nekih informacija? I dalje problem sa raw materijalom? Problemi se polako rješavaju, trenutno je situacija bolja nego je bila. Očekujemo da će sve biti vani do kraja godine, dio u prvoj polovici 12. mjeseca a dio u drugoj polovici.
|
|
|
|
|
“Zagorov zakon” naslov je 86. knjige regularne serije Gospodara Darkwooda, a mi vam u ovom trenutku sa zadovoljstvom potvrđujemo da i nju do kraja godine možete očekivati u prodaji. Uobičajeno, sve informacije o rednim brojevima tura koje smo završili te onima koje su upravo u produkciji možete pronaći na topicu: http://www.libellus.hr/F...aspx?g=posts&t=2002
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 2.1.2021.(UTC) Posts: 125 Location: Cro
|
Napokon ! Tko čeka, taj i dočeka Samo naprijed sa Zagorom !
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 28.2.2018.(UTC) Posts: 91
|
Sad još 7 knjiga Zagora kao i kod Mister Noa.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 26.9.2021.(UTC) Posts: 20
|
DRAŽEN wrote:Sad još 7 knjiga Zagora kao i kod Mister Noa. nerazumijem cemu zurba tolika, pa neka izadje i nesto sto dosada nismo citali na ovim prostorima, a ne samo epizode koje vec postoje u 5 izdanja
|
|
|
|
|
Mr No izlazi u dva različita izdanja od Libellusa pa se nitko ne buni....tako da je komentar gore potpuno besmislen ( pogotovo s obzirom na to da Zagor na ovim prostorima nikada nije izlazio u ovakvom izdanju ).
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 22.3.2019.(UTC) Posts: 254 Location: BiH
|
DRAŽEN wrote:Sad još 7 knjiga Zagora kao i kod Mister Noa. Podržavam. Bio sam za kada je i Kolor M.No u pitanju, pa nema razloga da i ovu po moj džep ideju ne podržim . Kako god, Dade naprijed
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 22.3.2019.(UTC) Posts: 254 Location: BiH
|
[quote=Dado A.]“Zagorov zakon” naslov je 86. knjige regularne serije Gospodara Darkwooda, a mi vam u ovom trenutku sa zadovoljstvom potvrđujemo da i nju do kraja godine možete očekivati u prodaji. /quote] A neka je i sa Zagorom krenulo! Tek 6-i u 2021-oj.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 26.9.2021.(UTC) Posts: 20
|
Fantus wrote:Mr No izlazi u dva različita izdanja od Libellusa pa se nitko ne buni....tako da je komentar gore potpuno besmislen ( pogotovo s obzirom na to da Zagor na ovim prostorima nikada nije izlazio u ovakvom izdanju ). tko je spominjao mister no-a? Tko osporava kvalitetu izdanja zagora? sto je tocno potpuno besmisleno? molim odgovor jer inace ti je komentar potpuno besmislen.
|
|
|
|
|
Besmisleno je pitati čemu žurba s nečim što se očito prodaje ( isto kao i Mr. No ). Libellus neće mijenjati svoje planove ni zbog tebe, ni zbog mene ( neovisno o tome što se nama sviđalo, a što ne ). Mogu jedino prihvatiti naše sugestije ( ako imaju nekakvog smisla ).Tako da mi je žao ako si se osjetio prozvanim, ali vjeruj mi da nisam mislio ništa loše niti imam išta protiv tebe. Vidim da si relativno friško na ovom forumu, ali primjetiti ćeš da on funkcionira drugačije od nekih drugih foruma na kojima se ljudi uglavnom svađaju ( najčešće bez razloga i oko gluposti ) i koje upravo zbog toga izbjegavam. Dobro došao!
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 15.9.2019.(UTC) Posts: 363 Location: Austrija
|
Kad je bal neka je bal , neka nama Zagora, istina , ima ga u mnogo izdanja ALI! ne u boji, još ubrzati Dragonera dugo nije bilo dva broja u jednoj turi, iz redovne serije naravno
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 322 Location: Čačak
|
da je sreće pa da se samo Zagor izdaje,od svih izdavača.
|
|
|
|
|
Nastavljamo s vijestima vezano za naša nova izdanja, a današnja glasi da bi se do kraja godine u prodaji trebala naći i 87. knjiga Zagorove regularne serije pod naslovom “Bijeli poglavica”! Tradicionalno, sve informacije o rednim brojevima tura koje smo priveli kraju te onima koje su upravo u produkciji možete pronaći na topicu: http://www.libellus.hr/F...aspx?g=posts&t=2002
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 18.12.2018.(UTC) Posts: 595 Location: Koprivnica
|
Slobodno najaviš i Zagor 88 pa da to bude 8. knjiga u godini kak je obično godišnji broj Zagorovih knjiga između 8 do 10.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
|
|
|
|
|
Zašto se limitirati? Dvanaest je slotova...
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.