Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
cladis wrote:Ja u Četvrtak ujutro putujem za Austriju pa me zanima dali do tada mogu očekivati dostavu zadnje ture.Znam da ste već zamolili za malo strpljenja obzirom na veliki broj izašlih stripova u kratkom vremenu, a i dosta je praznika bilo.Vjerujem da neće biti previše drame kod kupaca koji ostaju u HR .dobili u petak ili ponedjeljak je ipak prihvatljivije nego krajem drugog mjeseca , kada bi ja bar je takav plan, ponovo došao kući.unaprijed hvala. Mailom ćeš dobiti najbrže i najpreciznije informacije oko statusa svoje narudžbe pa stoga samo pošalji upit na: info@libellus.hr Ako nešto zapne - javi ovdje.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 15.9.2019.(UTC) Posts: 363 Location: Austrija
|
Dado A. wrote:cladis wrote:Ja u Četvrtak ujutro putujem za Austriju pa me zanima dali do tada mogu očekivati dostavu zadnje ture.Znam da ste već zamolili za malo strpljenja obzirom na veliki broj izašlih stripova u kratkom vremenu, a i dosta je praznika bilo.Vjerujem da neće biti previše drame kod kupaca koji ostaju u HR .dobili u petak ili ponedjeljak je ipak prihvatljivije nego krajem drugog mjeseca , kada bi ja bar je takav plan, ponovo došao kući.unaprijed hvala. Mailom ćeš dobiti najbrže i najpreciznije informacije oko statusa svoje narudžbe pa stoga samo pošalji upit na: info@libellus.hr Ako nešto zapne - javi ovdje. valja trčim odmah do našeg Pere
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.12.2014.(UTC) Posts: 118 Location: Beograd
|
Dado A. wrote:petrovic.mm wrote:Da ima li šanse za strip izdanje Maxmagnusa vidi svetlost dana ? U ovom trenutku fokusirani smo na serijale koje već imamo tako da u dogledno vrijeme nije realno očekivati Maxmagnusa u našemu izdanju. Hvala
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 19.1.2021.(UTC) Posts: 450 Location: Bar
|
Drugari, ima li sanse da u skorije vrijeme ugledamo prvi Texov Magazin? Ili mozda kratke price od Texa ili pilota?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 6.9.2020.(UTC) Posts: 78 Location: Split
|
Paulo Adolfo wrote:Drugari, ima li sanse da u skorije vrijeme ugledamo prvi Texov Magazin? Ili mozda kratke price od Texa ili pilota? Pa vec znas odgovore, "sve je moguće" i "nikad ne reci nikad"😀
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 2.1.2021.(UTC) Posts: 125 Location: Cro
|
Što je sa Dragonero magazinima ? Već su trebali ( kronološki gledano ) i 3 i 4 biti objavljeni.
|
|
|
|
|
petrovic.mm wrote:Dado A. wrote:petrovic.mm wrote:Da ima li šanse za strip izdanje Maxmagnusa vidi svetlost dana ? U ovom trenutku fokusirani smo na serijale koje već imamo tako da u dogledno vrijeme nije realno očekivati Maxmagnusa u našemu izdanju. Hvala Nema na čemu, zato smo tu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantus wrote:Što je sa Dragonero magazinima ? Već su trebali ( kronološki gledano ) i 3 i 4 biti objavljeni. Već smo bili pisali o tome. Uglavnom, jedan problemčić s materijalima (koji je u međuvremenu riješen) + htjeli smo zaokružiti sagu s Crnim kraljicama. Ukratko, nema razloga za brigu. Treći magazin bi trebao izaći u drugoj ovogodišnjoj turi.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 2.1.2021.(UTC) Posts: 125 Location: Cro
|
Zanima me imate li u planu objavljivati Chico specijale ( s obzirom na to gdje smo sada kronološki sa zagorom u tom periodu je već 5 specijala objavljeno ) i kako stojite po pitanju Dragonero Adventures ( mislim da je negdje ranije spomenuto kako i to imate u planu, ali nisam siguran ).
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 15.9.2019.(UTC) Posts: 363 Location: Austrija
|
Fantus wrote:Zanima me imate li u planu objavljivati Chico specijale ( s obzirom na to gdje smo sada kronološki sa zagorom u tom periodu je već 5 specijala objavljeno ) i kako stojite po pitanju Dragonero Adventures ( mislim da je negdje ranije spomenuto kako i to imate u planu, ali nisam siguran ). To imaš u milion verzija, samo je Ludens izbacio to u tri verzije,zadnja u boji još ide ,zar nije bolje ubrzati nešto novo što je krenulo ili se već ustabililo.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
Julia vam je u planu? Posto je bas fenomenalno ispao Dampyr 4/1, mogla bi i Julia 3/1 .
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 31.7.2021.(UTC) Posts: 20 Location: Zagreb
|
mike wrote:Julia vam je u planu? Posto je bas fenomenalno ispao Dampyr 4/1, mogla bi i Julia 3/1 . Podržavam apsolutno! Ali isto 4x1, kao Dampyr! Oooo da!!!
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
Julia je na 130 stranica, dakle 3/1 .
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 29.8.2021.(UTC) Posts: 13 Location: Croatia
|
Bilo bi lijepo da kažu ako im je Julia u planu u predvidivoj budućnosti.....najviše bi pomoglo kod tipa ljudi koji žele započeti skupljati serijal (a najrađe bi ga vidjeli u Libellus izdanju) pa da znaju da ne trebaju loviti izdanja drugih izdavača ...ili tipa ako su neki u situaciji da bi to najradije vidjeli u Libellus izdanju a sada kupuju druga izdanja jer nemaju alternative.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 18.4.2020.(UTC) Posts: 149 Location: Manaus, Brazil
|
Ma bilo bi najbolje da odmah objave svih 144 naslova da mi možemo raspravljat o smislu i redoslijedu i ljutit se na njih ako tako ne bude
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 12.1.2017.(UTC) Posts: 30 Location: Duga Resa
|
Space Marine wrote:Bilo bi lijepo da kažu ako im je Julia u planu u predvidivoj budućnosti.....najviše bi pomoglo kod tipa ljudi koji žele započeti skupljati serijal (a najrađe bi ga vidjeli u Libellus izdanju) pa da znaju da ne trebaju loviti izdanja drugih izdavača ...ili tipa ako su neki u situaciji da bi to najradije vidjeli u Libellus izdanju a sada kupuju druga izdanja jer nemaju alternative. +1
|
|
|
|
|
mike wrote:Julia vam je u planu? Posto je bas fenomenalno ispao Dampyr 4/1, mogla bi i Julia 3/1 . Zasad ne. U budućnosti - tko zna. Nezgodan je James Bond...
|
|
|
|
|
Dado A. wrote:mike wrote:Julia vam je u planu? Posto je bas fenomenalno ispao Dampyr 4/1, mogla bi i Julia 3/1 . Zasad ne. U budućnosti - tko zna. Nezgodan je James Bond... Prilicno nezgodan... Bi li bio isti odgovor i ako upitamo ima li sanse za neko novo izdanje Zagora tokom 2022. godine, recimo za specijale?
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.